به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، مخاطبان این رسانه با ثبت سوژهای « انتقاد از رقم بالای آورده متقاضیان مسکن ملی مازندران» خواستار پیگیری این سوژه شدند.
در این سوژه آمده است؛ اخیرا بنیاد مسکن مازندران ( ساری ) برای پروژه مسکن ملی که هنوز اسکلت آن تمام نشده مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان درخواست کرده که باید واریز کنیم.
در ابتدا گفته بودند کل مبلغ پروژه حدودا ۴۰۰ میلیون است که نیمی از آن بهصورت وام است، ظرف دو سال ساخته خواهد شد اما اکنون بعد از دو سال که اسکلت آن هم تمام نشده میگویند ظرف دو هفته باید آورده را به مبلغ ۳۰۰ میلیون برسانید این همه پول را آن هم برای مسکن ملی از کجا بیاوریم. تاکنون مبلغ ۱۶۰ میلیون تومان واریز کردیم.
بعد از طرح مسکن مهر، صحبت از طرح مسکن ملی امیدواری در افراد مستاجر به وجود آورد تا با این اقدام دولت آرزوی دیرینشان که در پی افزایش قیمتها محال بود، ممکن شود و امید را در دل جوانان زنده کرد.
در قالب این طرح قرار شد مسکن با قیمت مناسب ساخته شود تا مستاجرها با شرایط خاص و تسهیلات مناسب خانهدار شوند، ثبتنامیها انجام شد حتی در برخی از شهرهای استان خیلی زود شروع شد و در برخی از شهرهای استان هنوز مردم چشمانتظار هستند.
در کنار همه این مسائل نگرانی از تاخیر در تحویل، قیمت و همچنین اقساط بالا است آن مهمترین موضوعاتی است که به مهمترین دغدغه متقاضیان تبدیل شده است.
موضوع مهم در ارتباط با این طرح مسکن همانند مسکن مهر مشکل تامین زمین است که در استان مازندران نسبت به سایر استانها این شرایط سختتر و دشوارتر است.
سیدعباس رهگشای معاون مسکن اداره کل راه و شهرسازی مازندران در اینباره در گفتوگو با فارس، اظهار کرد: شرایط پروژه براساس آورده متقاضی تعریف میشود.
وی گفت: شیوه پرداختی در طرح مسکن ملی نیز متناسب با شرایط قابل تغییر است.
معاون مسکن اداره کل راه و شهرسازی مازندران در ارتباط با انتقاد از مبلغ مسکن ملی، بیان کرد: نمیتوان قیمت مسکن ملی را اعلام کرد و بسته به شرایط این مبالغ متفاوت خواهد بود.
رهگشای تصریح کرد: وضعیت پیشرفت مسکن ملی در شهرهای مختلف استان بسته به شرایط متغیر است،برای برخی زمین تعریف شده، برای برخی در مرحله الحاق به بافت و صدور پروانه و بعضی از متقاضیان در مرحله تغییر کاربری، برخی پی ساختمان، برخی اسکلت تمام شده که در شهرهای مختلف متفاوت است.
وی در پایان گفت: هزینه ساخت به اضافه آورده متقاضی بستگی دارد،اگر آورده با تاخیر پرداخت شود مطمئنا شرایط قابل تغییر خواهد بود.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/ج