پایگاه خبری 3 استان شمالی کشور: مازندران، گیلان، گلستان
شناسه خبر : 125705 شنبه 6 اسفند 1401 15:47

فرایند تولید کنسانتره

میوه پرتقال که از خانواده مرکبات به شمار می رود را بدون شک می توان یکی از محبوب ترین میوه ها دانست. از میوه پرتقال به شیوه های مختلفی مانند میوه خشک شده، آبمیوه، فرآورده های پرتقالی و … استفاده می شود. کنسانتره به‌عنوان یک فرآورده غذایی تغلیظ‌شده در تولید انواع آبمیوه، شربت‌ها و نوشیدنی‌های میوه‌ای کاربرد فراوانی دارد زیرا همیشه امکان استفاده از میوه‌های تازه وجود ندارد ولی بواسطه کنسانتره، این نوشیدنی‌ها را می‌توان در زمان‌های مختلف استفاده کرد.
کلیه حقوق این سایت برای نورنیوز محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2022 3ostan.ir, All rights reserved.