پایگاه خبری 3 استان شمالی کشور: مازندران، گیلان، گلستان
شناسه خبر :
134231
|
شنبه 5 فروردین 1402 12:41
|
شیرینی معروف گیلان در «ماه رمضان»
|
|
رشته خشکار یکی از معروف ترین و پرطرفدار ترین شیرینی های سنتی ماه مبارک رمضان در گیلان است . مواد تشکیل دهنده این شیرینی ساده اما خوشمزه، ترکیب آب و آرد برنج(رشته) و مواد میانی شامل گردو، شکر، هل و دارچین(خشکار) است. در تهیه این شیرینی، خمیر غلیظ تهیه شده ،به وسیله قیف سوراخ دار که جنس آن برنجی است ، به شکل رشته های مشبک و توری مانند در می آیند که بر روی یک سینی مسی پخته میشود و با مواد میانی پر و پیچیده میشود. این شیرینی ها پیش از مصرف در روغن سرخ میشوند.
کلیه حقوق این سایت برای نورنیوز محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2022 3ostan.ir, All rights reserved.