پایگاه خبری 3 استان شمالی کشور: مازندران، گیلان، گلستان
شناسه خبر : 170784 چهارشنبه 12 مهر 1402 13:25

بانوان

بخشی از امور روزانه زنان روستایی طبخ نان در تنور سر یا به زبان مازندرانی تَندیر سَر می گذرد.
زنان ، تنور را مهیای پخت نان می کنند و پس از آماده شدن،با هنر خود نان را به سبک و شیوه خود می پزند .
استفاده از زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین روی نان و خوشمزه شدن آن متداول است .
کلیه حقوق این سایت برای نورنیوز محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2022 3ostan.ir, All rights reserved.