پایگاه خبری 3 استان شمالی کشور: مازندران، گیلان، گلستان
شناسه خبر : 180928 چهارشنبه 1 آذر 1402 10:43

برداشت کیوی در گیلان

کیوی (Kiwi) یکی از میوه‌های گرمسیری و گلدار دو لپه‌ای است. خاستگاه این میوه کشور چین است. کیوی در ابتدای قرن بیستم توسط مهاجران به کشور نیوزلند برده‌شد و همین امر سبب تولید انبوه و صادرات آن توسط نیوزلندی‌ها شد. نام کیوی نیز توسط کشاورزان نیوزلندی و از روی پرنده‌ای معروف در این سرزمین به نام پرنده کیوی انتخاب شد. این میوه اولین بار در کناره‌های دریای خزر در رامسر و تنکابن در سال 1374 کشت شد. بهترین نوع شناخته شده کیوی نوعی است که در منطقه قاسم آباد گیلان و سایر نواحی خزری رایج است و این نوع هیوارد است. 75درصد کیوی تولید شده در گیلان به کشور‌های اتحادیه اوراسیا و هند صادر می‌شوند.
کلیه حقوق این سایت برای نورنیوز محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2022 3ostan.ir, All rights reserved.