پایگاه خبری 3 استان شمالی کشور: مازندران، گیلان، گلستان
شناسه خبر : 183026 پنج‌شنبه 16 آذر 1402 22:12
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان:

روزانه 40 تن گوشت قرمز در گیلان تولید می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: مصرف گوشت در استان به صورت روزانه 80 تن است و رقمی معادل 40 تن در داخل استان تولید می شود.

صالح محمدی امروز، ۱۶ آذرماه، با اشاره به وضعیت تولید گوشت قرمز در استان گیلان، اظهار کرد: مصرف گوشت در استان گیلان به صورت روزانه ۸۰ تن است و رقمی معادل ۴۰ تن در داخل استان تولید شده و مابقی از استان‌های قزوین، زنجان و اردبیل جهت تامین نیاز بازار وارد گیلان می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، وی در ادامه به آمار روزانه کشتار دام در استان اشاره و خاطرنشان کرد: روزانه بیش از ۷۵۵ راس دام از نوع گاو، گاومیش، گوسفند و بز در کشتارگاه‌های استان ذبح شده و بیش از ۵۲ هزار کیلو گوشت از این تعداد به دست می‌آید.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در حال حاضر سه کشتارگاه با ظرفیت ۵۵۰ راس دام سنگین و ۱۸۵۰ راس دام سبک در استان فعال است.

محمدی یادآور شد: گیلان رتبه ۱۲ را در تولید گوشت قرمز در کشور به خود اختصاص داده و ۱۱۴ هزار بهره‌بردار در حوزه دام سبک و سنگین در استان فعالیت می‌کنند و بیش از ۶۰ درصد بهره‌برداران استان به روش سنتی به پرورش دام مشغول هستند.

انتهای پیام

کلیه حقوق این سایت برای نورنیوز محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2022 3ostan.ir, All rights reserved.