پایگاه خبری 3 استان شمالی کشور: مازندران، گیلان، گلستان
شناسه خبر :
205141
|
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 12:17
|
ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان
|
|
امکان ندارد سری به بازارهای محلی شمال زده باشید و ماهی دودیهای به نخ کشیده و آویزان را ندیده باشید. در استان گیلان این ماهی را بهعنوان چاشنی در کنار غذاهای محلی سرو میکنند، در واقع ماهی دودی نقشی مانند ترشی را در غذاهای گیلانی دارد.
خبرنگار: یاسین صفری / تصویربردار: پونه نیکوی / تدوینگر: حمیدرضا برزگر
کلیه حقوق این سایت برای نورنیوز محفوظ است
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است
Copyright © 2022 3ostan.ir, All rights reserved.