احمد آقایی امروز یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت در جریان بازدید از شهرستان بندرانزلی، با اشاره به اهمیت اقتصاد دریامحور در این منطقه، اظهار کرد: یکی از مهمترین منابع اقتصادی مردم نجیب بندرانزلی، فعالیت در حوزههایی نظیر صید و صیادی، گردشگری و قایقرانی است که متاسفانه طی سالهای گذشته با موانعی همچون رسوبات انباشته در زیر پل ولایت و مسیر قایقرانان در محدوده شنبه بازار مواجه بودهاند.
وی افزود: این رسوبات باعث تعطیلی چندین شرکت تعاونی و مختل شدن کسبوکار بسیاری از فعالان حوزه قایقرانی شده بود. با ورود سازمان بازرسی و تاکید بر انجام وظایف قانونی دستگاههای ذیربط، فرماندار انزلی پیشگام شده و با همکاری دستگاههای اجرایی، عملیات پاکسازی و بازگشایی مسیرها آغاز شده است.

بازرس کل گیلان ادامه داد: با تصمیم مشترک مسئولان، مقرر شد بخشی از رسوبات برای استفاده در پروژه بزرگراه انزلی - رضوانشهر منتقل شده و مابقی نیز با هماهنگی شهرداری در محل مناسبی دپو شود تا مانع فعالیتهای قایقرانی نشود.
وی ابراز امیدواری کرد که با اجرای این اقدامات، مسیر فعالیت اقتصادی قایقرانان و سایر فعالان حوزه دریامحور هموار شده و زمینه بازگشت آنان به عرصه تولید و کسبوکار فراهم شود.
آقایی همچنین در حاشیه بازدید از اسکله بندرانزلی که با کمک دستگاه قضایی لایروبی شده بود، گفت: یکی از مشکلات اساسی تعاونیهای قایقرانی و همچنین تردد کشتیهای تجاری در بندر انزلی، رسوبات انباشتهای بود که مانع جدی در مسیر حرکت قایقها و کشتیها در محدوده اسکله بندرانزلی ایجاد کرده بود.

وی تاکید کرد: با پیگیری تعاونیهای قایقرانان و ورود جدی سازمان بازرسی در دو سال گذشته، با تخصیص اعتبارات لازم و تحت نظارت بازرسی، عملیات لایروبی در مدت زمان کوتاهی انجام گرفت. امروز شاهد آثار مثبت این اقدام هستیم؛ به طوری که پس از حدود چهار سال تعطیلی، ۷ تعاونی با نزدیک به ۳۰۰ خانوار دوباره فعال شدهاند و کشتیهای تجاری نیز در حال تردد در مسیر بندر هستند.
بازرس کل گیلان با تاکید بر نقش نظارتی این سازمان در تحقق پروژهها و حمایت از تولید، خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال «سرمایهگذاری برای تولید» و با حمایت مدیران استانی و شهرستانی، هیچ مانعی در مسیر فعالیت اقتصادی جوامع محلی باقی نماند.
انتهای پیام