به گزارش خبرنگار مهر، فریده کرمزاده صبح پنجشنبه در مراسم اختتامیه نخستین مدرسه فصلی شرکت آب منطقهای مازندران که با موضوع «آب و محیط زیست»، اظهار کرد: انجام پژوهشهای علمی از سوی دانشگاهیان در حوزههای گوناگون مرتبط با آب به ویژه چالشهای کیفی موضوع و هدفی است که تلاش میکنیم تا با برگزاری مدرسههای فصلی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی آن را در همه استانها تقویت کنیم و گسترش دهیم.
وی افزود: مدرسه بهاره «آب و محیط زیست» هشتمین مدرسه فصلی شرکت مدیریت منابع آب ایران است که با میزبانی خوب شرکت آب منطقهای مازندران به پایان رسید.
رئیس گروه تحقیق، پژوهش و نوآوری شرکت مدیریت منابع آب ایران خاطرنشان کرد: وقتی موضوع مدرسه فصلی را برای شرکت آب منطقهای مازندران «آب و محیط زیست» انتخاب کردیم، یعنی باید روی این موضوع متمرکز شویم.
کرمزاده ادامه داد: البته به مرور باید در همه استانها این نگاه لحاظ شود تا دریابیم که چه چالشهایی در بحث کیفیت آب داریم و چه پژوهشهایی باید با کمک دانشجویان و نخبگان علمی کشور انجام دهیم تا به نتیجه مناسبی برسیم. دانشجویان رشتههای مرتبط در هر استانی که بخواهند میتوانند از طریق شرکتهای آب منطقهای برای انجام پژوهشهای مرتبط با آب و منابع آبی با ما همراه شوند.
کرمزاده خاطرنشان کرد: برای مدرسه فصلی مازندران به این دلیل محوریت «آب و محیط زیست» را انتخاب کردیم که علاوه بر حساسیت بالای محیط زیست و آب در این استان، این شرکت ظرفیت خوبی چه از نظر زیرساختهای آزمایشگاهی و آموزشی و چه از نظر مدیریتی و نیروی انسانی دارد.
وی تصریح کرد: همکارانم در شرکت آب منطقهای این دوره آموزشی را با کیفیت بسیار خوبی برگزار کردند و بابت این تلاش و اهمیتی که برای برگزاری این رویداد علمی به کار بستند، از همه همکارانم و دستاندرکاران این دوره آموزشی و کارگاهی تشکر میکنم.
رئیس گروه تحقیق، پژوهش و نوآوری شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان اینکه شرکت آب منطقهای مازندران نیروهای فعال و پرانگیزهای دارد، اظهار کرد: ۲ سال پیش که سنجش نوآوری بین شرکتهای آب منطقهای استانها را انجام داده بودیم، مازندران بالاترین امتیاز را در این شاخص بین همه استانها کسب کرده بود. این یعنی در مازندران مدیرانی نوآور داریم که با زاویه نگاه نوآوری پای کار هستند و این ظرفیت مهم میتواند برای دانشگاهیان در مسیر ارائه پژوهشهای کاربردی و همراهی با این شرکت فرصت بسیار مناسبی باشد.