این نمایشگاه امروز سوم خرداد در آمل با حضور بیش از ۲۲ شرکت و موسسه تولیدکننده داخلی انواع کود، بذر و سم برای کشاورزی زراعی برگزار شد. در این نمایشگاه، شرکتهای تولیدی و توزیعی استانهای سمنان، کرمان، خراسان رضوی، اصفهان، فارس، تهران، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و یزد به منظور معرفی آخرین تولیدات سم، کود، نهال و نهادهها حضور یافتند.
مدیر شرکت خدماتی حمایتی کشاورزی مازندران در حاشیه این نمایشگاه با بیان اینکه این نمایشگاه فضای رقابتی خوبی را برای تولیدکنندگان سم، کود و نهاده ها فراهم میکند، گفت: حضور فعالان این حوزه در کنار هم فضای رقابتی را به وجود میآورد که این امر کیفیت تولیدات داخلی را افزایش میدهد.
رضا افراسیابی افزود: برپایی این نمایشگاه زنجیره خوبی میان تولیدکنندگان و کشاورزان ایجاد کرده است که این ارتباط بی واسطه و مستقیم باعث شنیده شدن خواستههای کشاورزان از سوی تولیدکنندگان و حذف واسطهها خواهد شد.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه در قالب همایش آموزشی ترویجی سبد کودی برای کشاورزان برگزار شده است، تصریح کرد: از قابلیتهای مهم شرکتهای تولیدکننده کود و سموم شیمی در این نمایشگاه، عرضه محصولات برپایه زیستی و دانش بنیان بوده که مورد استقبال کشاورزان نیز قرار گرفت.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم درحاشیه این نمایشگاه با اشاره به برطرف شدن کمبودهای ناشی از کودشیمایی مورد نیاز شالیکاران این استان برای کشت بهاره، گفت: تاکنون حدود ۵۰ درصد از کود اوره، فسفات و پتاس مورد نیاز کشاورزان مازندرانی در کشت بهاره تامین و توزیع شده است.
هادی باقری کمبودهای کود و تاخیر در توزیع به موقع کود شیمیایی را ناشی از ناترازی برق در شرکتهای تولید کود اعلام کرد و افزود: این وضعیت باعث گلایه کشاورزان در دریافت سهمیه یارانهای کود شده بود که با پشتیبانی شرکت خدماتی حمایتی کشاورزی، توزیع کود اکنون در استان روند عادی شده است و تا حدود زیادی مشکل کمبود کود در استان برطرف شد.
وی اظهار کرد: سم، کود، نهال و نهادهها از جمله محصولات حساسی هستند که با امنیت غذایی و سلامت مردم ارتباط دارند و باید در تولید و واردات آنها به فناوری و دانش فنی روز توجه شود.
مازندران با ۴۶۰هزار هکتار زمین زراعی باغی سالانه حدود هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی تولید میکند. این استان در تولید ۱۵ نوع از ۷۲ نوع محصولات کشاورزی استان از جمله برنج، مرکبات، کیوی، گل و گیاه، مرغ و آبزیان رتبه اول تا سوم کشور را دارد.
انتهای پیام