به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس فرشید رحمانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال در گنبدکاووس حدود ۳۵۰ هزار بوته از گونه های اترپیلکس لنتی فورمیس، کانی سنس و اگروپایرون النگاتوم تولیده شده و از اوائل دی ماه در مراتع شمال شهرستان در حال غرس است.
وی تصریح کرد: همچنین پروژه بوته کاری ۱۳۰ هکتاری در منطقه قولاق یورته و پروژه ۲۰۰ هکتاری هلالی ابگیر در منطقه کلیجه انجام و به پایان رسیده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان گنبدکاووس خاطرنشان کرد: در حال حاضر پروژه ۳۰۰ هکتاری هلالی ابگیر در مرتع خیرخوجه و بوته کاری مرتع ترشکلی در مساحت ۵۰ هکتار آغاز شده و در حال اجرا است. پروژه بوته کاری در منطقه کلیجه به مساحت ۲۷۰ هکتار و در منطقه اینچه برون به مساحت ۱۷۰ هکتار نیز اجرا خواهد شد.
وی ادامه داد: در راستای حمایت از دامداران، امسال تعداد ۱۸ عدد ابشخور و تعداد ۱۳۳ پنل و ابگرمکن خورشیدی با اعتبار بیش از ۲۰ میلیارد ریال توزیع خواهد شد.

رحمانی گفت: پروژه های مقابله با بیابان در مراتع شمال کشور با اعتبار ۵۳ میلیارد و میلیون ریال در حال اجرا بوده و احداث بندهای خاکی در شهرستان گام مهمی در راستای مقابله با بیابان بوده و با توجه به خشکسالی های اخیر این بندهای خاکی نقش بسزایی در راستای تامین آب شرب دامداران خواهد داشت.
وی بیان کرد: با توجه به تغییر اقلیم و گرم شدن کره زمین، حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی و کاشت نهال یک اصل مهم بوده و در این راستا طرح نهضت ملی کاشت یک میلیارد نهال در کشور مطرح شده که امید داریم با مشارکت مردم، سازمان های مردم نهاد، خیرین و مسئولان این طرح عملی شود.
انتهای پیام/۸۳۰۲۱
منبع : خبرگزاری فارس