شهرستان سوادکوه با جاذبه های گردشگری و نعمات خدادادی میتواند مقصد گردشگران و مسافرانی باشد که برای استراحت و ایرانگردی، شمال کشور را انتخاب میکنند.
برای رونق اقتصاد گردشگری و ایجاد اشتغال مرتبط با این حوزه، علاوه بر فعالیت بخش خصوصی، سیاستگذاری و تصمیمسازی اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در این حوزه موثر است .
مرتضی قربانی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: مهمترین اولویتهای ما صیانت از صنایع دستی، شناسایی هنرمندان و صنعتگران فعال و آموزش و ترویج است. به همین منظور پیگیری تشکیل کمیتههای تخصصی را در این حوزه هستیم.
وی با اشاره به اینکه بوم گردی از جمله موضوعاتی است که روی آن تاکید داریم، تصریح کرد: حمایتها و پشتیبانیهای خوبی از نظر تسهیلات برای تاسیس بوم گردی وجود دارد و میتوان از این ظرفیت برای ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد روستایی استفاده کرد.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سوادکوه اظهارکرد: استاندار مازندران در افتتاحیه نمایشگاه نوروزی سوادکوه قول همکاری برای ایجاد نمایشگاه دائمی صنایع دستی در این شهرستان را اعلام کرد و ما هم پیگیر اجرایی شدن آن هستیم.
این مسئول اضافه کرد: همچنین شرکت کردن در نمایشگاههای فصلی و میزبانی از نمایشگاههای استانی و کشوری از دیگر طرحهای ما برای ایجاد رونق اقتصادی برای هنرمندان این حوزه است.
قربانی خاطرنشان کرد: بنا به توصیه استاندار مازندران دستگاههای اجرایی از صنایع دستی مازندران برای اعطای هدایایی کارکنان برای تقویت اقتصادی هنرمندان صنایع دستی استفاده کنند.
وی از برگزاری نمایشگاههای مختلف صنایع دستی، کارگاههای آموزشی و تورهای شناسایی صنایع دستی از هفدهم تا بیست و چهارم اردیبهشت به مناسبت هفته صنایع دستی در شهرستان سوادکوه خبر داد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)