روح الله سلگی صبح امروز در جلسه بررسی آسیبهای اجتماعی مازندران افزود: دانشگاه مازندران موظف شد تمامی پایان نامه های دانشجویی طی پنج سال اخیر با موضوعات فرهنگی واجتماعی استان را در اختیار دستگاه های اجرایی قرار دهد.
وی با اشاره به اینکه طلاق و پیری جمعیت دو اولویت اساسی مازندران در حوزه آسیبهای اجتماعی به شمار می روند، اظهار کرد: فرمانداران مکلفند هر هفته گزارش کارگروه اجتماعی با تمرکز بر این مقوله های محوری را اعلام کنند.
وی گفت:چالش طلاق و پیری جمعیت در مازندران صرفا ریشه اقتصادی ندارد چرا که استان هایی با شاخصهای اقتصادی به مراتب بدتر با این چالشها مواجه نیستند .
سلگی در تحلیل این چالشها خاطرنشان کرد: ریشه اصلی آسیبهای اجتماعی و چالشهای فرهنگی مازندران در انگارهها، آموزهها و سبک زندگی القاء شده توسط طبقه متوسط شهری مهاجر و خوش نشینی است که بی توجه به فرهنگ اصیل بومی در حال ترویج خرده فرهنگهای غیر دینی و غربی هستند.
سلگی با تاکید بر ضرورت برخورد علمی و فرهنگی با چالشهای اجتماعی گفت: اجرای برنامههای ایجابی فرهنگی، بازگشت به ارزشها، آداب و سنن اصیل مازندرانی وبرپایی جشنوارهای بومی محلی مهمترین راهبرد ما در مقابله با موج دین ستیزی در دیار علویان است.
وی افزود: همراستایی و هماهنگی دستگاههای فرهنگی در پیشبرد سیاست محوری دولت در مواجهه با چالشهای اجتماعی ضرورت دارد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)