به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، بهزاد برارزاده با اشاره به کاهش نزولات جوی و کمبود آب و ذخایر منابع تامین طی سالهای گذشته تاکنون اظهار کرد: برای مقابله با تنش آبی با به کارگیری تمامی امکانات و تجهیزات تلاش میکنیم تا کمبود آبی در استان به وجود نیاید اما با توجه به کاهش ذخایر منابع تامین و تعداد بیشمار مسافران و گردشگران در طول سال بهویژه در دو فصل بهار و تابستان و مصرف بیرویه آب گاها دچار کمبود و افت فشار آب میشویم.
وی افزود: برای مقابله با تنش آبی در شهرستان میاندورود حفر و تجهیز یک حلقه چاه، لولهگذاری خط انتقال به طول ۳هزار و ۸۰۰ متر، لولهگذاری شبکه توزیع به طول ۱۷هزار و ۷۵۰ متر، احداث یک باب مخزن ذخیره ۵۰۰ متر مکعبی و ساخت دو واحد ساختمان کلر زنی با صرف اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد ریال انجام شده است که بیش از ۴ هزار نفر از اهالی ۱۰ روستا از مزایای این پروژهها بهرهمند شدند.
مدیرعامل آبفای مازندران با اشاره به انجام عملیات احیاء و مهندسی مجدد بر روی سه حلقه چاه آب آشامیدنی در شهرستان میاندرود با صرف ۵ میلیارد ریال اعتبار، از افزایش آبدهی به میزان ۱۷ لیتر در ثانیه خبر داد و گفت: تعویض منصوبات درون چاهی بهمنظور ارتقای کمی و کیفی آب شرب نیز در این شهرستان انجام شده است.
برارزاده با تاکید بر دغدغه شرکت بر رفع مشکلات کمبود آب تصریح کرد: به همین منظور دو حلقه چاه در روستاهای زید سفلی و اسرم با صرف ۲۴ میلیارد ریال اعتبار از منابع داخلی حفر شده که تلاش میکنیم در کوتاهترین زمان با تجهیز این دوحلقه چاه و لولهگذاری خط انتقال وارد مدار شوند.
وی با قدردانی از نمایندههای مردم ساری و میاندورود در جذب اعتبارات و همراهی فرماندار این شهرستان ابراز امیدواری کرد به زودی مشکلات کمبود و افت فشار آب در شهرستان میاندورود مرتفع شود.
به گزارش فارس، روز گذشته علی طالبی فرماندار شهرستان میاندورود از عدم تجهیز دو حلقه چاه در روستاهای این شهرستان از مدیرعامل آبفای مازندران گلایه کرده بود. (اینجا بخوانید)
پایان پیام/۸۶۰۳۴/غ
منبع : خبرگزاری فارس