به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اسدالله عباسی صبح امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار در سالن الغدیر استانداری با بیان اینکه تعداد دفعات برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار باید به موقع در این استان برگزار شود، اظهار کرد: در خصوص موجودی کالاهای راهبردی، دستگاههای متولی در صورت لزوم پیگیری از تهران به استانداری اعلام کنند.
وی با تأکید بر کنترل دقیق قیمت کالاهای اساسی در گیلان گفت: مسؤولان دستگاههای اجرایی و فرمانداران در کارگروههای جلسه ستاد تنظیم بازار باید مشکلات بازار را بررسی و سپس راهکار حل این مشکلات را رسانهای کنند.
استاندار گیلان با اشاره به نقش نهادهای نظارتی در کنترل بازار و مبارزه اختلالگران جامعه در عرصه اقتصادی افزود: همواره عدهای سودجو به دنبال ایجاد اختلال در بازار هستند از این رو نهادهای اجرایی و دستگاههای نظارتی باید نظارت کافی بر کنترل قمیت را داشته باشند.
عباسی یکی از شعارهای راهبردی در جمهوری اسلامی را رشد تولید و مهار تورم برشمرد و تصریح کرد: شعار سال انتخاب شده توسط مقام معظم رهبری مهارم تورم و افزایش تولید یک شعار راهبردی در کشور است، از این رو باید به زنجیره تولید و توزیع مناسب توسط متولیان امر توجه شده و از افزایش قیمت به دلیل واسطهگری جلوگیری شود.
وی با تأکید بر اینکه هدف دولت سیزدهم حمایت از مصرف کننده در حوزههای مختلف است، بیان کرد: کشور در شرایط سخت اقتصادی قرار دارد و باید کالاها به طور دقیق در جامعه توزیع شده و به دست مصرف کننده برسد، لیکن با هر گونه اختلال در روند توزیع کالا باید مقابله شود.
نماینده عالی دولت در گیلان با هشدار به عدهای سودجو که قصد اختلال در روند بازار را دارند، گفت: در زنجیره تولید و عرضه باید دست واسطه و افرادی که قصد حیف و میل کردن بیتالمال دارند باید قطع شود و هیچ عذری در این خصوص پذیرفته نیست.
عباسی، مردم را ولی نعمتان نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و بیان کرد: انقلاب اسلامی انقلاب مستضعفان و مردم است و هر فردی، مدیر و دستگاهی که در روند بازار خلل وارد کرده و سلامت روانی جامعه را به خطر بیندازند نخواهم بخشید.
وی با بیان اینکه خمیر مایه نانواییها یکی از ملزومات اساسی در گیلان است، گفت: جهاد کشاورزی مسؤول توزیع خمیر مایه در نانواییها بوده و باید به درستی در خصوص روند توزیع نظارت کند زیرا کیفیت نان پخته شده در این استان به هیچعنوان مناسب نیست.
نماینده عالی دولت در گیلان با تأکید بر برخورد با نانواییهایی که با جوش شیرین اقدام به پخت نان میکنند، افزود: در برخی مواقع شاهد هستیم که نانواییها برای پخت نان از جوش شیرین استفاده میکنند که این امر علاوه بر کاهش کیفیت نان، مشکلاتی را برای سلامت جامعه ایجاد میکند.
به گفته عباسی، دانشگاه علوم پزشکی باید با بازدید از نانواییها بر روند چگونگی پخت نان نظارت کرده و در صورت تخلف آن را به نهادهای مربوطه و استانداری گزارش دهند.
وی با اشاره به ممنوعیت تعطیلی نانواییها در تمامی شهرستانهای گیلان گفت: نانواییها باید بر اساس میزان فروش نان آرد دریافت کنند و این مهم از قاچاق آرد در حوزههای مختلف جلوگیری میکند، از این رو در توزیع آرد اختصاص یافته به گیلان باید به مسافرخیز بودن این استان توجه شود و هیچ نانوایی حق ندارد پخت نان خود را تعطیل کند.
استاندار گیلان با أکید بر لزوم توجه به نظارت بر چگونگی قیمتگذاری کالاهای اساسی در این استان افزود: همه باید به وظایف خود به درستی عمل کنند، لذا اگر در قیمتگذاری، کنترل کیفیت و قیمت کالا کوتاهی شود هیچگونه بخششی وجود ندارد.
پایان پیام/۳۳۸۹
منبع : خبرگزاری فارس