sx
sm
md
lg
xl
3 استان
پایگاه خبری 3 استان شمالی کشور: مازندران، گیلان، گلستان
151570
1402/04/03 17:36

تشکیل اکیپ‌های ثابت و سیار عید قربان در مازندران

سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران گفت: به‌مناسبت طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان 51 اکیپ ثابت و 50 اکیپ سیار توسط اداره کل دامپزشکی مازندران در سطح استان تشکیل شد

حمزه آقاپور کاظمی سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران امروز درباره تمهیدات بهداشتی به‌مناسبت عید قربان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مازندران، اظهار کرد: به‌مناسبت طرح تشدید نظارت بهداشتی عید قربان ۵۱ اکیپ ثابت و ۵۰ اکیپ سیار توسط اداره کل دامپزشکی مازندران در سطح استان تشکیل شد که از این تعداد ۵۹ نفر دامپزشک، ۷۶ نفر بازرس بهداشتی گوشت و ۲۰ نفر ناظر شرعی هستند.

وی افزود: کارشناسان امر علاوه بر نظارت بر مراکز عرضه و قصابی‌ها در روزهای قبل از عید قربان، با برپایی چادر و امکانات مورد نیاز در روز قبل و روز عید قربان در میادین از پیش در نظر گرفته شده عرضه دام حاضر خواهند شد تا مردم را در تهیه دام سالم مردم یاری کنند.

سرپرست دامپزشکی مازندران با بیان اینکه ناظران شرعی با حضور در این میادین، پاسخگوی مشکلات شرعی شهروندان هستند، تصریح کرد: اداره‌کل دامپزشکی استان طی نظارت بر روند کشتار دام در کشتارگاه‌های صنعتی، سنتی و جایگاه‌های از پیش تعیین شده جهت کشتار دام در مازندران با حضور مسوولان فنی و بهداشتی بخش خصوصی و ناظران دولتی، نسبت به رویه کشتار، کنترل و بررسی دام قبل و پس از کشتار اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

آقاپور کاظمی، از شهروندان خواست تا با توجه به هماهنگی به عمل آمده با شهرداری‌ها مبنی بر تعیین مکان‌های مشخص برای عرضه دام زنده در هر شهرستان و استقرار اکیپ‌های بهداشتی دامپزشکی به‌منظور تائید سلامت حیوان، با مراجعه به این میادین نسبت به خرید دام زنده اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه افراد قبل از خرید با مراجعه به این اکیپ‌ها به‌صورت رایگان از خدمات دامپزشکی بهره‌مند و از سلامت دام مطمئن شوند، خاطرنشان کرد: مردم در خرید گوشت قرمز از قصابی‌ها حتما به مهر و تگ کشتارگاهی دقت کرده و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر کشتارگاهی و تاریخ کشتار خودداری کنند.

سرپرست اداره کل دامپزشکی مازندران یاداور شد: همچنین به‌منظور جلوگیری از بیماری‌های مشترک باید لاشه‌های دام تا ۲۴ ساعت پس از ذبح و آلایشات آن مانند دل، جگر و قلوه دست‌کم تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه نگهداری شود تا ویروس از بین رفته و پس از آن قابل‌استفاده است.

آقاپور کاظمی افزود: استفاده از وسایل شخصی مانند دستکش، ماسک و پیشبند هنگام ذبح دام، خرد کردن گوشت، مصرف مواد گندزدا در سرویس‌های بهداشتی محیط آلوده به خون و ترشحات را توصیه کرد.

 

وی با اشاره به اینکه تمامی ادارات دامپزشکی شهرستان‌ها در روز قبل عید قربان تا ساعت ۱۹ و در روز تعطیل عید قربان تا ساعت ۱۳ آماده ارائه خدمات رایگان دامپزشکی برای پاسخگوئی به مراجعه‌کنندگان و تماس‌های تلفنی شهروندان مازندرانی است،گفت: در صورت مشاهده هرگونه تخلف از خرده‌فروشی‌ها، می‌توانند موارد لازم را از طریق سامانه ۱۵۱۲ به اداره‌کل دامپزشکی استان اطلاع‌ دهند.

پایان پیام/۸۶۰۳۴/م


منبع : خبرگزاری فارس
نظرات

نظر شما

آخرین اخبار :
تبلیغات
گروه نرم افزاری دروب
های دیتا
پربازدیدترین‌ها :
بازار

هواشناسی





3 استان؛

پایگاه خبری 3 استان شمالی کشور (مازندران، گیلان، گلستان) در راستای ارتقاء سطح اطلاع رسانی نوین با استفاده از منابع معتبر خبری مشغول به فعالیت است.
تیم تحریریه پایگاه خبری 3 استان پذیرای نظرات، پشنهادات و انتقادات شما عزیزان می‌باشد.


با ما در تماس باشید؛

ارتباط با تحریریه
info[@]3ostan.ir

گروه تبلیغات
ads[@]3ostan.ir

فنی و اعلام مشکلات سایت
admin[@]3ostan.ir


Telegram Tags Rss
Copyright © 2022 - 3ostan.ir‎, All rights reserved.
Powered by : dorweb.ir