به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، شهید سید احمد سادات کیایی در بیستم اردیبهشت ماه سال ۱۳۴۹ در خانواده مومن و کشاورز در روستای پایین محله چاف لنگرود از توابع شهرستان لنگرود و در خانواده دیده به جهان گشود.
او در دامان مادری مهربان و پدری زحمتکش پرورش یافت و در سن هفت سالگی در مدرسه ابتدایی چاف (شهید فرزوق) در محله خود به تحصیل پرداخت.
سیداحمد پس از پیروزی انقلاب و با تشکیل بسیج، عاشقانه در مکتب عشق ثبتنام کرد و با آن سن کمی که داشت در پایگاه بسیج محل خود فعالیت بسیار خوبی داشت و حدود دو سالی از فضای جنگ عراق علیه ملت ایران گذشته بود که سید احمد به عنوان یک بسیجی عاشق امام (ره) که ۱۲ سال سن داشت برای اعزام به جبهه ثبت نام و دوره آموزشی را طی کرد و بعد از آموزش عازم جبهههای حق علیه باطل شد.
وی با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، با اذن پدر و مادر با ثبتنام در بسیج محل وارد شهرستان تنکابن شد و پس از گذراندن دوره مقدماتی آموزش به همراه لشکر ۲۵کربلا وارد منطقه عملیاتی «سُتبان» شد.
او پس از ۴۵ روز حضور در مناطق عملیاتی حق علیه باطل به زادگاهش بازگشت و پس از مدتی با وجود مخالفتهای مادر، از سپاه شهرستان لنگرود مجددا عازم جبهه شد.
شهید سید احمد سادات کیایی در عملیات بزرگ بیت المقدس در مرحله اول اطراف شهر خونین شهر در تاریخ دهم اردیبهشت ۱۳۶۱ بعد از یک نبرد سنگین با دشمن بعثی بر اثر اصابت ترکش خمپاره دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
پیکر پاک و مطهر شهید سید احمد سادات کیایی پس از تشییع باشکوه مردم شهرستان لنگرود در روستای چاف به خاک سپرده شد.

وصیت نامه شهید سید احمد سادات کیایی:
ما آن چنان سیلی به صدام خواهیم زد که دیگر نتواند از جایش بلند شود. (امام خمینی)
ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون، مپندارید آنانکه در راه خدا کشته شدهاند مردهاند بلکه آنها زندهاند و در پیش آفریدگار مرزوقند.
اکنون ملت ما، ملت شهیدپرور ما، ملت دلشکسته ما، شاهد جنگی نابرابر است که براساس آن سرنوشت خود را معین خواهد کرد اگر چه این جنگ به شکست او بیانجامد، به قول امام عظیم الشأن ما حیثیت و شرافت ما در گرو همین جنگ است که در آن صورت دیگر آبرویی برای ملت ما، دیگر نشانهای از مبارزات ملت ما وجود نخواهد داشت و به همین دلیل است که به مبارزه با این تجاوزگران که از طریق امالفساد قرن مجهز میشوند بر میخیزم، شاید خون من روزی بتواند حداقل یکی از شاخههای درخت تنومند اسلام را دوباره به زندگی اولیه خود بازگرداند.
نام اینجانب سید احمد سادات کیائی است که از طریق بسیج لنگرود به جبهه حق علیه باطل برای بار دوم اعزام میشوم به این امید که شاید بتوانم به ندای (هل من ناصر ینصرنی) حسین زمان را لبیک گویم، این وصیت نامه اینجانب است.
وصیت کسی که از دنیا و مقامات آن روی گردانده و دوست دارد که تنها در راه صراط مستقیم [گام بردارد] و به لقاء الله که آخرین آرزوی هر شخص مومن و متعهد به اسلام است بپیوندم.
«ربنا افرغ علینا صبرا و ثبت اقدامنا وانصرنا علی القوم الکافرین وانصرنا علی القوم الضالمین و المنافقین»
به گزارش فارس، عملیات بیتالمقدس از مهمترین و بزرگترین عملیاتهای نیروهای مسلح ایران بود که با تدبیر سپهبد علی صیاد شیرازی در اعزام اساتید دانشگاه فرماندهی و ستاد (دافوس) به منطقه عملیات و طرحریزی عملیات و استفاده از تجارب آنها و همچنین همکاری بیشتر ارتش و سپاه در جنگ ایران و عراق محسوب میشود.
طی این عملیات، پنج هزار و ۳۸ کیلومترمربع از اراضی اشغال شده از جمله شهرهای خرمشهر و هویزه و نیز پادگان حمید و جاده اهواز – خرمشهر آزاد و علاوه بر این شهرهای اهواز، حمیدیه و سوسنگرد از تیررس توپخانه دشمن خارج گردیدند و همچنین ۱۸۰کیلومتر از خط مرزی نیز تامین امنیت شد.
در عملیات بیت المقدس حدود ۱۹هزار نفر از نیروی دشمن به اسارت رزمندگان در آمده و بالغ بر ۱۶هزار تن نیز کشته و زخمی شدند.
با وجود فاصله بسیار بین استان گیلان و خوزستان، گیلانیها پرونده درخشانی در فتح خرمشهر داشتند و رزمندگان گیلانی توانستند در چهارمرحله پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر از خاک ایران اسلامی را آزاد کنند.
نقش گیلانیها در فتح خرمشهر نقشی مثالزدنی است ولی شاید این موضوع را مردم گیلان کمتر درک و به عمق گذشت و ایثار رزمندگان گیلانی در این عملیات زیاد اشراف نداشته باشند که این امر ناشی از بیتوجهی مسئولان مربوطه در حوزه فرهنگ و شهادت است.
استان گیلان در عملیات بیتالمقدس ۲۶۰شهید و بیش از هزار جانباز تقدیم جمهوری اسلامی کرد و بیش از ۷۰ نفر از رزمندگان گیلانی در این عملیات، جانبازان بالای ۷۰ درصد هستند.
در میان خیل عظیم شهدای گیلانی عملیات بیتالمقدس، نام نوجوان دوازدهساله «سید احمد سادات کیایی»، گواهی بر غیرت و مردانگی و دلاورمردی مردم دیار میرزا کوچک جنگلی است.
پایان پیام/۸۴۰۰۸
منبع : خبرگزاری فارس