به گزارش خبرگزاری فارس از املش، محمدمهدی نیازمند عصر امروز در مراسم همایش مثبت سه که به مناسبت پاسداشت روز خانواده با حضور خانوادههای با سه فرزند و بیشتر در سالن کانون معصومیه این شهرستان برگزار شد با گرامیداشت ایام غدیر و روز مباهله اظهار کرد: املش شهرستانی شهیدپرور و عالمپرور همانند عالم ربانی املشی در خود دارد که نام او در تاریخ مبارزات گیلان علیه ستم و تشکیل دستگاه قضا ثبت شده است.
وی با اشاره به اینکه در شورای فرهنگ عمومی کشور روز مباهله به نام روز خانواده نامگذاری شده است، افزود: رسالت اصلی و ارزشمند مادران جامعه ما تربیت فرزندان و آینده سازان کشور است.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان با بیان اینکه املش طبق آمارهای جمعیتی جزو شهرستانهای سالخورده کشور و استان گیلان است، تصریح کرد: در سالهای گذشته گیلان از نظر شاخص کاهش رشد جمعیتی رتبه اول را داشته همچنین از بین شهرستانهای استان نیز املش رشد جمعیت کم و رتبه اول سالخوردگی و پیرترین جمعیت را به خود اختصاص داده که البته شاید بخشی از آن به خوش آب و هوا بودن منطقه و میزان امید به زندگی بالای مردمان آن برگردد.
نیازمند با اشاره به اینکه در حوزه خانواده به مسئله مهارت زندگی بسیار نیازمند هستیم، گفت: امروز آمارها در حوزه طلاق، تجرد و نداشتن فرزند در جامعه زیاد شده که بخش کمتری به مسایل معیشتی و فشارهای اقتصادی برمیگردد اما بخش عمدهای به نوع نگاه به زندگی و چیزهایی که در حوزه خاصه طی سالهای اخیر در حوزه غرب گرایی و فردگرایی پیدا شده و اینکه خیلی سراغ احساس مسؤولیت برای پذیرش زندگی نمیروند.
وی با اشاره به آمار جمعیتی کشور بیان کرد: میزان رشد جمعیت در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ یک صدم درصد افزایش داشته از ۱.۶۵ به ۱.۶۶ رسیده است.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان، نقش مهم همسری، پدر و مادر در خانواده در تربیت فرزندان را مهم دانست و افزود: برای اینکه احساس مسؤولیتها در خانواده شکل گیرد باید مهارتهای زندگی را در بین جوانان و نوجوانان جاری و ساری شود.
نیازمند با اشاره به اینکه امروز برخی بانوان از طریق فضای مجازی توجه زیاد و بیش از حد به نوع آرایش، اندام و زیباییهای خود توجه دارند، تصریح کرد: توجه زیاد زن به ظاهر برای جلب توجه نگاه دیگران است، زیست در فضای مجازی، تجربه و در فضای حقیقی انعکاس میدهد و حس مسؤولیت در او رشد نمیکند و حرمت خانواده را نگه نمیدارد بنابراین او نمیتواند مادر خوبی برای فرزندانش باشد.
وی با اشاره به دستورات اسلام و اینکه فلسفه آنها ناشی از پیشگیری از مفاسد اخلاقی و گسترش بزه در جامعه است، گفت: کم توجهی به مفاهیم و ارزشهای اسلامی و پایبندی نداشتن به مسایل اخلاقی و اسلامی موجبات طلاق و مشکلات خانوادگی در فراهم میکند.
مدیرکل امور اجتماعی فرهنگی استانداری گیلان با بیان اینکه عدم توجه به قداست خانواده کم توجهی به بعضی مفاهیم مانند حیا و غیرت است، افزود: مفهوم حیا و غیرت در خانواده به صورت فطری وجود دارد اما دشمن به روشهای مختلف به ویژه از طریق فضاهای مجازی تلاش میکند تا به این مفهوم حیا و غیرت خانوادهها ضربه وارد کند و لازم است که مادران مدیریت کافی بر روی فعالیت فرزندان خود در فضاهای مجازی داشته باشند.
نیازمند با اشاره به اینکه دشمن از طریق فضاهای مجازی و نفوذ بر روی نوجوانان و جوانان تلاش میکنند تا حریم خانوادهها شکسته شود، بیان کرد: امروز با تهدیدات جدی خانوادهها مواجه هستیم والدین به ویژه مادران برای حفظ حریم خانواده خود جانانه مقاومت و برنامه ریزی داشته باشند.
پایان پیام/۸۴۰۰۸
منبع : خبرگزاری فارس