علی باقری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مازندران، با اشاره به کاربرد فراوان بخش تعاون در شهرها و روستاهای استان، اظهار کرد: میتوان از این ظرفیت بهویژه در روستاهای استان مازندران بهرهگیری کرد.
وی افزود: مقرر شد امور روستاها توسط تعاونیها شکل گیرد و عمرانی و آبادانی روستا با محوریت تعاونی شکل گیرد که اتفاق مهمی محسوب میشود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه سند توسعه بخش تعاون امسال برای اولین بار ابلاغ شد، تصریح کرد: ۱۴هزار و ۷۵۸ تعاونی در استان وجود دارد که از این تعداد بیش از ۷ هزار تعاونی فعال و بقیه فعال نیستند و برای فعالسازی تعاونیها، کمیتهای تشکیل شده تا نسبت به فعالسازی یا تعیین تکلیف ادامه فعالیت آنان اقدامات لازم را داشته باشد.
باقری اضافه کرد: غالبا رویکرد در بحث تعاونی به سمت کشاورزی است میتوان از این ظرفیت استفاده کرد.
وی با بیان اینکه مسیر تشکیل تعاونیها بهتر و حمایتها هم بیشتر شده است، اضافه کرد: بحث سامانه هوشمند تعاون هم امکان خوبی است تا افراد نسبت به تشکیل آن اقدام کنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با تاکید بر اینکه ظرفیتسازیها باید به موقع باشد، خاطرنشان کرد: تعاونیها متناسب با ظرفیتهای استان فعال شوند که ازجمله ظرفیتهای استان بحثهای گیاهان دارویی، بومگردی و گردشگری است و در این زمینه منابع اعتباری خوبی هم دیده شده است.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/م
منبع : خبرگزاری فارس