اولین قهوهخانه در ایران در دوره صفویه تاسیس شد. این مکانها در ابتدا جایی بود که در آن قهوه سرو میشد، زیرا غالبا جمعیت ایران قهوه مینوشیدند، اما اواخر قرن 13 هجری قمری ورق برگشت و مردم به سمت چای روی آوردند و قهوهخانهها به چایخانه تبدیل شدند، اما همچنان قهوهخانه نام دارند.
امروز در قهوهخانهها غذاهای سبکی مثل املت و لوبیا سرو میشود؛ اگرچه امروزه کافهها پدید آمدهاند و ظاهرشان مدرنتر است، اما این مکانها به دلیل سنتی بودنشان مشتریهایشان را حفظ کردهاند و حتی پای نسل جدید اعم از مرد و زن به آنجا باز شده است.





















انتهای پیام
منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)