به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان خمام، مُقبل معاون امور شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در گیلان عصر امروز در حاشیه بازدید از طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت در روستاهای بخش مرکزی شهرستان خمام و در گفت وگو با خبرنگار فارس با تقدیر از کارآفرینان و تولید کنندگان اشتغال و خودکفایی اقتصادی در روستاها اظهار کرد: همکاران من در شبکه بانکی تکلیف شرعی خود میدانند که نسبت به تکالیف ایجاد شده برای ایجاد اشتغال با کمک بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) عمل کنند.
وی با بیان اینکه تاکنون ۲۰ میلیارد تومان منابع قرضالحسنه از طریق بنیاد برکت به متقاضیان کسب وکارهای مختلف در روستاها پرداخت شده یا در فرآیند بانکی در حال پرداخت است، گفت: کار بزرگ، ایجاد ۳۰۰ شغل با اعتبار تخصیصی در روستاهای گیلان است که با نظامندی تیم تسهیلگری بنیاد برکت و اعتباردهی بانکها انجام شده و همه کارهایی که در تسهیل اموراقتصاد و رونق درآمد روستائیان انجام میشود به عنوان باقیات و الصالحات برای همکاران ما در شبکه بانکی میماند.
معاون امور شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران در گیلان با اشاره به تخصیص اعتباری بالغ بر ۲۹ میلیارد تومان در منابع جزء (۴) بند (ب) تبصره (۱۸) قانون بودجه به بنیاد برکت گفت: ۸۰ درصد از مبلغ اختصاص یافته برای تسهیلات یارانهدار در روستاهای هدف بنیاد برکت پرداخت شده است.

به گزارش فارس، در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از مشاغل ایجاد شده توسط کمیته امداد و با تسهیلات بانکها برگزار شد و دستبافتهای متقاضیان مانند مصنوعات چرمی، گل و گیاه، تولید عسل، صنایع دستی و پوشاک در معرض دید مدیران شبکه بانکی قرار گرفت.
در این بازدید، مُقبل معاون امور شعب بانک قرض الحسنه مهر گیلان، از کارآفرینان وتلاشگران حوزههای مختلف اشتغالزایی که در راستای رونق درآمددر سال مهار تورم ورشد تولید با چالشهای اقتصادی موجود موتور محرک اقتصاد روستا را روشن نگه میدارند تجلیل کرد.

ساریه پورصالح مجری بنیاد برکت گیلان نیز در حاشیه این بازدید به خبرنگار فارس اظهار کرد: بنیاد برکت در حوزه جذب منابع جزو ۴ بند «ب» تبصره ۱۸ در گیلان و با همکاری بانکهای عامل تاکنون موفق عمل کرده و توانستهایم در رستههای کشاورزی، خدماتی، صنعتی، گردشگری در روستاهای هدف (خواچکین، لات، دهنه سرشیجان، مصردشت، چاپارخانه، کلاه چای، کته سر، گورابجیر صحراء، راسته کنار) ۲۰۰ طرح اشتغالزایی با اعتبار ۱۴ میلیارد را حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه ماموریت ۱۴۰۲ بنیاد برکت حمایت از طرحهای زنجیره سبز و زنجیره آبی است، گفت: حمایت در زنجیره سبز متمرکز بر ایدههای دانش بنیان و نوآور است که بهره وری را در سطح تولید افزایش داده و توسعه امنیت غذایی و صنایع تبدیلی را محقق کند.
به گفته مجری بنیاد برکت گیلان، در بخش زنجیره آبی، اقتصاد دریامحور و حمایت از طرحهای شیلاتی به توان توسعه رساندن پتانسیلهای مغفول مانده حوزه تولید آبزیان با توجه به ظرفیتهای موجود در استانهای ساحلی که مرکز صقل اقتصاد دریا است مورد توجه این بنیاد میباشد.
پایان پیام/۸۴۰۰۸
منبع : خبرگزاری فارس