به گزارش خبرگزاری فارس از جویبار، بیشترین سطح کشت گل نرگس در شهرستان جویبار است و هر ساله جشنواره گل نرگس در این شهرستان برگزار میشود،گلی که با نام مادر حضرت مهدی (عج) مزین شده است.
گل نرگس را میتوان در دشتها و کوهپایههای زاگرس، در استانهای ایلام، لرستان، خوزستان، فارس، کهکیلویه و بویراحمد مشاهده کرد. خواص درمانی گل نرگس خشکاننده و زداینده و شستشو دهنده، درمان ورم و جوش، مفید برای افسردگی است.
سرپرست جهاد کشاورزی جویبار بعدازظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جویبار از برگزاری ششمین جشنواره گل نرگس در شهرستان جویبار خبر داد و گفت: این جشنواره از ساعت ۱۰ صبح ۳۰ آذر ماه به مدت یک هفته در روستای کردکلای جویبار برگزار میشود.
عبدالله رحیمی با بیان اینکه بیشترین سطح کشت گل نرگس در روستای کردکلای جویبار انجام میشود، اظهار کرد: جشنواره گل نرگس به عنوان نمادی از بخش کشاورزی شهرستان جویبار معرفی و با توجه به اینکه این جشنواره در داخل مزرعه برگزار میشود سعی کردیم در کنار این جشنواره صنایع مرتبط با بخش کشاورزی نیز عرضه شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به بالا بودن سطوح کشت گل نرگس و وجود جاذبههای گردشگری و کشاورزی در روستای کردکلا، جشنواره گل نرگس در این روستا برگزار میشود.
سرپرست جهاد کشاورزی جویبار با اشاره به اینکه ۶۶/۵ هکتار از اراضی شهرستان جویبار به کشت گل نرگس اختصاص دارد، اظهار کرد: به طور میانگین ۱۶ میلیون شاخه گل نرگس در این شهرستان برداشت میشود.
وی تعداد نرگسکاران شهرستان جویبار را ۱۷۰ نفر ذکر کرد و افزود: کشت گل نرگس به خصوص در اراضی کم بازده توصیه میشود.
رحیمی زمان کشت گل نرگس را اواخر مردادماه تا شهریورماه عنوان کرد و گفت: زمان برداشت این گل از اواسط آذر ماه تا پایان دی ماه است و نرگسها در بازار سطح استان و تهران عرضه میشوند.
وی بیان کرد: از چندین سال گذشته در حال پیگیری صنایع تبدیلی گل نرگس هستیم که بتوانیم از گل نرگس در صنایع عصارهگیری و عطر گیری استفاده کنیم.
به گزارش فارس، نرگسها شاید آسانترین و مطمئنترین پرورش از میان خانواده تمام گلها باشند و برای افراد مبتدی در باغبانی ایدهآل است.
پایان پیام/م
منبع : خبرگزاری فارس