علیاصغر آسمانیمقدم، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران درباره خسارت سیل به واحدهای مسکونی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در مازندران، اظهار کرد: سیلابهای پاییزی به یکهزار و ۳۸ مورد واحد مسکونی خسارت وارد کرد.
وی افزود: از تعداد واحدهای مسکونی در بخش روستایی، ۱۹ واحد احداثی و ۵۲۹ واحد تعمیری روستایی و همچنین ۱۴۰ مورد تعمیری در شهرهای استان بوده است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران بیان کرد: در بحث معیشتی هم در مجموع خسارت سیلابهای پاییزی به ۳۵۰ مورد واحد مسکونی رسید.
آسمانیمقدم اضافه کرد: از این تعداد واحدهای ۳۹۶ واحد مسکونی برای جبران خسارت در سامانه برای بحث بیمه صندوق حوادث ثبت شده که به زودی ازسوی صندوق حوادث بیمه کشور واریز خواهد شد.
وی یادآور شد: در بحث جبران خسارت سیلاب پاییزی، منتظر مصوبه هیات دولت هستیم تا خسارتهای وارد شده را جبران کنیم.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران تصریح کرد: براساس بررسیهای صورت گرفته بیشتر واحدهایی که در سیل اخیر خسارتهای دیدند حریم رودخانهها را مسدود کردند و یا در بستر رودخانهها ساختوساز انجام دادند.
آسمانیمقدم اضافه کرد: طی آبان ماه امسال علت اینکه برخی واحدهایی که در محوطه حیاط دچار آبگرفتگی شدند، انسداد بستر رودخانهها بوده که باعث بروز خسارت شده است.
وی با اعلام اینکه بحث کارشناسی توسط تیمهای کارشناسی انجام شد، اظهار کرد: اجرای طرح هادی براساس حریمهای تعریف شده ازسوی شرکت آبمنطقهای و باتوجه به استعلام از این شرکت صورت میگیرد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: باتوجه به وقوع سیلابهای متعدد به شدت مراقبت میشود تا در حریم رودخانهها ساختوسازی صورت نگیرد.
آسمانیمقدم گفت: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم این است در اکثر رودخانه درخت و درختچههایی روییده که باید همه ساله نسبت به جمعآوری آن اقدام شود؛ چراکه این درختها در زمان سیل دهانه پلها را مسدود میکند و برای جلوگیری از خسارت نسبت به جمعآوری اقدام شود.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/غ/ض
منبع : خبرگزاری فارس