به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، جلسه پیگیری آسیبهای اجتماعی در قالب حمایتی، مشاورهای، قضائی از کودکان کار، بیسرپرست، بدسرپرست و زنان در معرض آسیب در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی دوشنبهشب در دادستانی مرکز استان برگزار شد.
این جلسه با حضور دستگاههای متولی نظیر استانداری، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان، کمیته امداد امام خمینی(ره)، شهرداری و آموزش و پرورش و بهزیستی برگزار و ابعاد مختلف این طرح مورد بررسی قرار گرفت.
محمد کریمی دادستان مرکز استان مازندران در این جلسه اظهار کرد: با پیشنهاد امروز اعضا، مقرر شد تیم پنج نفرهای از نمانیدگان دستگاههای یاد شده به استان خراسان رضوی اعزام شوند و از نزدیک با چگونگی فعالیت مجتمع شوق زندگی در مشهد مقدس که برای اولین بار شروع به کار کرده است بازدید میدانی به عمل آورند.
وی گفت: پس از بازگشت این هیات پنج نفره اعزامی به مشهد مقدس و وصول گزارش آنان، در جلسهای متشکل از اعضای یاد شده در خصوص نحوه اجرا و راهاندازی این مجتمع و اهداف و دامنه فعالیتهای آن تصمیمگیری و اطلاعرسانی خواهد شد.
دادستان مرکز مازندران با بیان اینکه در اجرای پروژههای فراگیر اجتماعی در ابتدا نیاز است تمامی زوایای آن مورد ارزیابی قرار گیرد، تصریح کرد: این طرح نیز نیازمند آن است، قبل از وارد شدن به فاز اجرایی، بطور دقیق مورد بررسی واقع شود.
کریمی ادامه داد: بررسی همه جانبه ابعاد این طرح قبل از هرگونه اقدام تا حد امکان از میزان درصد خطای احتمالی، حین اجرای آن را به پایینترین سطح ممکن خواهد رساند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر نهادهای عمومی غیردولتی و برخی سازمانهای دولتی و مردم نهاد وجود دارند که بهطور پراکنده اهداف این طرح را با شرایط و امکانات محدود اجرایی و دنبال میکنند، افزود: با راه اندازی مجتمع شوق زندگی تمامی این اقدامات بهصورت یکپارچه و در یک مکان با نظارت دادستانی ارائه میشود.
دادستان مرکز استان مازندران از مزایای این طرح، متمرکز شدن فعالیتها و خدمات قابل ارائه به جامعهی هدف عنوان و اظهار کرد: تمرکز بر ارائه خدمات بهصورت یکجا، کار نظارت بر مجموعه فعالیتها را هموارتر میکند.
کریمی تصریح کرد: یکپارچگی این موضوع میتواند هر گونه کاستی و کمبودهای احتمالی آن را به وضوح روشن سازد و مجموعه را در جهت رفع موانع پیشرو و کمک هر چه بیشتر به خدمت گیرندگان از این طرح یاری رساند.
دادستان مرکز استان گفت: نگاه دستگاه قضائی حمایتی است و با متمرکز شدن خدمات به قشر آسیب پذیر جامعه در مجتمع شوق زندگی، راه را برای قانونمند شدن برنامه ها و طرحهای یاری رسانی باز خواهد کرد.
وی با بیان اینکه در راهاندازی و افتتاح این مجتمع نیازمند کمک خیران استان هستیم اظهار کرد: از ظرفیت خیران استان در جهت تامین تجهیزات این مجتمع و کمک به رفع مشکلات جامعه هدف و اقشار آسیبپذیر جامعه نیز بهره خواهیم برد.
دادستان مرکز مازندران افزود: سعی میکنیم تا به کودکان کار و بازمانده از تحصیل در قالب آموزش مهارتهای اجتماعی و فنی و حرفهای کمک کنیم تا با داشتن مهارتهای فنی وارد جامعه و بازار کار شوند.
رئیس دادسرای مرکز استان همدلی و همراهی همه مسوولان در ارائه خدمات مطلوب به جامعه را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: نیاز امروز جامعه ی ما این است که همه دستاندرکاران و مسوولان تا حد امکان با وفاق و دوستی در کنار یکدیگر قرار گیرند و به اهم مشکلات مردم رسیدگی کنند و در جهت رفع نیازهای مهم و اساسی جامعه بکوشند.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/غ
منبع : خبرگزاری فارس