به گزارش خبرگزاری مهر، علیمحمد زنگانه ظهر شنبه در آئین تبیین دستاوردها و تقدیر از دستاندرکاران برگزاری سفر دوم رئیس جمهور به گلستان اظهار کرد: استان گلستان در برخی از بخشها عقبماندگیهایی دارد که باید برای رفع آن تلاش کرد.
وی افزود: این استان از ظرفیتهای بالایی برخوردار است و باید از این ظرفیتها به نحو احسن و در راستای پیشرفت استان استفاده کرد.
استاندار گلستان با اشاره به اقدامات انجامشده طی دو سال اخیر گفت: این اقدامات نشان میدهد با وحدت و همدلی میتوان قدمهای بلندتر و محکمتر برای پیشرفت و توسعه گلستان برداشت.
وی انسجام، وحدت و همدلی را عامل رشد و پیشرفت گلستان برشمرد و ادامه داد: باید از اختلافات و درگیریها دوری کنیم تا به توسعه برسیم.
زنگانه اظهار کرد: استان گلستان در اواخر سال ۱۴۰۱ به رشد بالای ۳ درصد رسید که بر اساس آمار اعلام شده سازمان مدیریت و برنامهریزی و شاخص اعلامی مرکز آمار ایران این رقم، قبل از دولت سیزدهم، رقمی منفی بوده است.
وی با اشاره به اینکه هدف گذاری ما افزایش کیک اقتصادی استان گلستان است، افزود: نتیجه درآمد ناخالص، ارتقای درآمد سرانه خانوار در گلستان است، پس باید درآمد ناخالص استان را به ۲ برابر افزایش دهیم که برای تحقق آن نیازمند به ۲۲۴ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری است.
زنگانه اظهار کرد: گلستان به کارگاه بزرگ اجرای طرحهای اقتصادی و پروژههای عمرانی تبدیل شده است، اگرچه تکمیل پروژههای نیمهتمام در اولویت است، اما در برخی حوزهها دارای عقبماندگی فراوان هستیم که از جمله آن میتوان به حوزه برق و انرژی اشاره کرد.
استاندار گلستان با اشاره به اینکه دولت سیزدهم اعتقادی به آغاز عملیات اجرایی پروژه بدون پشتوانه اعتباری ندارد، گفت: میزان سرمایهگذاری گلستان در دولت سیزدهم از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان عبور کرد و برنامه ما در ادامه افزایش سهم سرمایهگذاریهای بخش خصوصی و خارجی است.
زنگانه با اشاره به بهبود معیشت درآمد گلستانیها اظهار کرد: سرانه درآمد خانوار گلستان در دولت سیزدهم از ۴۷ درصد میانگین کشوری به ۵۱.۵ درصد رسیده است
وی با بیان اینکه توزیع اعتبارات باید عادلانه باشد، خاطرنشان کرد: پیشرفت روستا محور به عنوان یکی از موضوعات اساسی در دستور کار قرار گرفته است، هدف گذاری برای شناسایی ۱۱۰ روستای موفق گلستان انجام شده و اگر ۵۰ درصد فرصتها به روستاهای گلستان برگردد پیشرفت و توسعه استان محقق میشود
استاندار گلستان با تاکید بر اینکه از ۳۱ سند بخشی استان ۳۰ بخش برنامه راهبردی و چشمانداز دارند اظهار کرد: دلیل ورشکستگی و توسعه نیافتن، بی برنامگی است. پس برنامه ریزی در هر کاری از ضرورتها است.
زنگانه اشارهای هم به تعریف چشمانداز کرد و خاطر نشان کرد: گلستان با وجود فیبر نوری و توسعهی آن در شهرها و روستاها، سرزمین هوشمند شد و این هوشمندسازی باید به سایر بخشها نیز گسترش پیدا کند.
منبع : خبرگزاری مهر