به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان بابلسر، نشست مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران با فعالان گردشگری و صنعتگری شهرستان بابلسر صبح امروز در خانه اقتصاد بابلسر برگزار شد که در این نشست فعالان حوزه گردشگری بابلسر به بیان گلایهها، چالشها و درخواستهای خود پرداختند.
سید احمد سیدی مطلق یکی از فعالان گردشگری بابلسر در خصوص فعالیت خود در این حوزه اظهار کرد: طرح جامعی برای ساماندهی گردشگری در بابلسر ارائه دادهایم که در آن افراد تابلو به دست نوار ساحلی بابلسر، همه خدمات، ورزشها و جشنوارههای فصلی ساحلی ساماندهی خواهند شد.
وی افزود: حداقل نیازهای یک گردشگر مانند برخورداری از سرویس بهداشتی استاندارد و پاکیزه، پیاده راه ساحلی و زمینهای ورزشی ساحلی دیگر مواردی است که بر روی آنها سرمایهگذاری کردهایم.

* بابلسر میزبان اولین تور مجازی ۳۶۰ درجه کشور
سرمایهگذار و فعال اقتصادی شهرستان بابلسر اضافه کرد: اپلیکیشن خدمات شهری و گردشگری به نام اپلیکیشن «بابلسر من» از جمله مواردی است که در این طرح روی آن سرمایه گذاری کردهایم.
وی ادامه داد: اولین و تنهاترین تور مجازی ۳۶۰ درجه کشور در این اپلیکیشن راهاندازی شده است.
مدیرعامل خانه اقتصاد بابلسر اظهار کرد: به علاوه در زمینه ی ساماندهی سواحل، برروی جانمایی کمپ غواصی، اسکله معلولین، کلوپ اختصاصی بانوان، کمپهای ورزشی و و سایر امکانات و تفریحات ساحلی نیز سرمایه گذاری شده است.
او خطاب به مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران گفت: تنها خواسته ما، حمایت ارگانها و سازمانهای مختلفی مانند مناطبع طبیعی، میراث فرهنگی و گردشگری و شهرداری است.
سید احمد سیدی مطلق افزود: به طور موردی با این ارگانها قرارداد بسته ایم و امیدواریم با همکاری و همراهی دستگاههای مختلف، به زودی این طرحها و جانماییها را پیاده سازی کنیم.
وی یادآور شد: بخشهای اجرایی این دستگاههای مختلف، مدیران مختلفی دارد و همین چند دستگی مدیریتی منجر به مغفول ماندن بخشی از طرحهای ما میشود.
سیدی مطلق تاکید کرد: اگر مدیران دستگاههای مختلف پای کار بیایند و برخی چالشهای سرراهمان را رفع بکنند، این طرح ها به سرعت عملی خواهند شد.
مدیرعامل خانه اقتصاد بابلسر اضافه کرد: ۳۵ میلیارد تومان در فاز اول این طرح سرمایهگذاری کردهایم و اگر حمایت های لازم صورت بگیرد، ۵۶ میلیارد تومان نیز در فاز دوم برای ساماندهی سواحل شهرستان بابلسر سرمایه گذاری خواهیم کرد.
در بحث ساماندهی پلاژها جلساتی با فرماندار و مسؤولان ذیربط برگزار کردیم که وعدههای مساعدی از آنها در راستای حمایت از فعالان گردشگری این حوزه گرفتهایم.
سازمان عمران و ساماندهی سواحل در استانداری تشکیل شده است اما عملا ابتر میباشد و هنوز متولی خاصی ندارد.
منابع طبیعی، محیط زیست، آب منطقه ای برای مشخص کردن حریم ۶۰ متری سواحل و ساماندهی آن وارد عمل می شوند اما دستگاه واحدی که این برنامه ها را جمع بندی کند و به نتیجه ی نهایی برساند وجود ندارد.
در برنامه هفتم توسعه این چالش کاملا سنجیده شده و پس از ابلاغ عن قریبش، مشکل ساماندهی سواحل برطرف خواهند شد.
* نگاه ویژه برنامه هفتم توسعه به ساماندهی سواحل
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران در پاسخ به سرمایه گذاران حوزه گردشگری سواحل شهرستان بابلسر اظهار کرد: جلساتی در بحث ساماندهی پلاژها با فرماندار شهرستان و دیگر مسؤولان ذیربط برگزار کردیم و وعدههای مساعدی از آنها در راستای حمایت از فعالان گردشگری این حوزه گرفتهایم.
حسین ایزدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران
وی افزود: سازمان عمران و ساماندهی سواحل در استانداری تشکیل شده است اما عملا ابتر می باشد و هنوز متولی خاصی ندارد.
حسین ایزدی تصریح کرد: منابع طبیعی، محیط زیست، آب منطقه ای برای مشخص کردن حریم ۶۰ متری سواحل و ساماندهی آن وارد عمل می شوند اما دستگاه واحدی که این برنامه ها را جمع بندی کند و به نتیجه نهایی برساند وجود ندارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مازندران ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه این چالش کاملا سنجیده شده و پس از ابلاغ، مشکل ساماندهی سواحل برطرف خواهند شد.
پایان پیام/غ
منبع : خبرگزاری فارس