خبرگزاری فارس مازندران- سرویس اقتصادی| "برگردیم به دهکده ، گاوهای همسایه را با نام صدا کنیم، هر صبح و شام عطر نان گرم را حس کنیم برگردیم به دهکده "
این صدای دلنشین مردی است که بیش از سه دهه زندگی راحت در غرب را رها کرده و با نیت اشتغال زایی و کارافرینی اولین موزه مردم شناسی دنیا و مجتمع کشت و صنعت گیاهان دارویی کندلوس را تاسیس کرده است.
و حالا در چهل ششمین سالگرد پیروزی انقلاب شاهد گشایش نمایشگاه توانمندی های فناورانه مراکز رشد و دستگاههای شهرستان نوشهر هستیم.گزارشی که در پی میآید به این رویداد مبارک شهرستان میپردازد.
بازدید از نمتیشگاه
اولین نمایشگاه دست آوردهای علمی دستگاههای شهرستان نوشهر و مراکز رشد واحد های فن آور برگزار شد.
این رویداد به مدت دو روز شانزدهم و هفدهم بهمن همزمان با گرامیداشت ایام الله دهه فجر برای بازدید دایر بود.
حسن محمدی رئیس مرکز رشد فن آوری، معرفی توانمندی مراکز علم و فن آوری و دستگاه های اجرایی را هدف برگزاری این نمایشگاه اعلام کرد.۳۰ شرکت فن اور، ۱۳ مجموعه صنایع دستی، ۶ واحد صنعتی فعال، ۲۳گروه اشتغال هنرستانی و دانشآموزی در چهار طبقه این مجموعه در معرض دید مخاطبان قرار گرفتند.
مدیر مرکز رشد و فنآوری ضمن اظهارات فوق افزودند هماهنگی بیشتر و حضور دانشگاههای منطقه میتواند بر رونق شرکت های دانش بنیان بیفزاید.
حضور جمعی از مسوولان در نمایشگاه
رئیس اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان نوشهر منشا شکل گیری مرکز رشد فن آوری شهرستان نوشهر را وجود دانشگاه استراتژیک علوم و فنون دریایی نوشهر دانست، و افزود: به برکت حضور این دانشکده شهرستان افتخار حضورقدوم مبارک مقام معظم رهبری و برکات حاصل از آن میشود.
آدینه عمویی به نمایش اقتدار بینالمللی در سفر دور دنیا اشاره کرد و افزود: فعالیت مرکز رشد با تجهیزات دریایی آغاز شد وبه مرور سایر شاخه های صنعتی از جمله بهداشتی و آرایشی غذایی به آن اضافه شد.
متولی کار و رفاه اجتماعی شهرستان به شعار هر خانه یک کارخانه اشاره کرد و گفت: دنیا به سمت اشتغال خانگی روی آورده و ما هم از سال ۱۳۹۰ با تصویب طرح حمایت از اشتغال خانگی به دنبال حمایت از ایده های اشتغال زا با اعطای تسهیلات و اتصال به بازار فروش هستیم.

بنیان گزار موزه مردمشناسی کندلوس و کار آفرین برتر کشور در خصوص مراکز رشد گفت: کشور ما که در نقاط بی شماری در مسیر توسعه قرار دارد، مانند کودکی است که نیاز به حمایت، تربیت و آموزش دارد و مراکز رشد با این هدف متولد شده تا بتواند در رشد تعالی جامعه با آگاهی و تجربه نقشی موثر ایفا کند.
علی اصغر جهانگیری افزود:"امیدوارم توجه ویژه ای به این مراکز شود تا شاهد رونق و شکوفایی کشور عزیزمان باشیم".

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی چالوس نیز در خصوص مزیت محصولات شرکت های دانش بنیان گفت:"با توجه به دانش محور بودن، نقش مهم و کلیدی در رقابت با محصولات دیگر دارند و در صورت وجود اقتصاد آزاد تاب آوری بالایی دارند.
محمد علی گلستانی افزود:"کشاورزی و گردشگری که دو محور مهم اقتصادی در استان مازندران هستند، نیز از این مقوله مستثنی نیستند. لذا با توجه به وجود ظرفیت های علمی در شهرستان نوشهر و چالوس بخصوص دانشکده های کشاورزی و گردشگری، بهتر أست که أز تخصص اساتید و ظرفیت های دانشگاه هاکه به صورت علمی و دانش بنیان کار میکنند ،بهره برداری ودر اجرای پروژه های مرتبط استفاده شود.
مدیر اولین شرکت مستقر در پارک علم و فناوری مازندران و موسس اولین موزه تکنولوژی مستقر در دانشگاه گردشگری چالوس در تشریح مراکز رشد و پارک علم و فناوری گفت:دانشگاهها نقش مهمی در تولید دانش بنیان دارند، زیرا این مؤسسات محورهای اصلی تحقیقات علمی و نوآوری هستند. آنها از طریق ارتباط نزدیک با صنعت، تحقیقاتی اساسی را انجام داده و نتایج آنها را به تجارت و جامعه منتقل میکنند. همچنین، دانشگاهها با فراهم کردن زمینههای آموزشی و تحقیقاتی، به ایجاد فرهنگ دانش بنیان در جامعه کمک می کنند.
کامران پاشایی افزود: دانشگاهها با ارائه آموزش عالی، تحقیقات پیشرفته، و ارتباط نزدیک با صنعت، به بهبود فضای کسب و کار کمک میکنند. آنها دانشجویان را با مهارتها و دانش لازم برای ورود به بازار کار آموزش میدهند. همچنین، تحقیقات دانشگاهها نقش مهمی در نوآوری و توسعه فناوری دارد که میتواند به رشد و بهبود عملکرد شرکتها و صنایع کمک کند. همچنین، ارتباط نزدیک با صنعت به دانشگاهها این امکان را میدهد تا نیازها و چالشهای کسب و کارها را درک کرده و راهکارهای مناسب ارائه کنند.
پایان پیام/م
منبع : خبرگزاری فارس