محمد حمیدی شامگاه یکشنبه ۱۲ اسفند در جلسه مشترک شورای اجتماعی و کارگروه اجتماعی فرهنگی سلامت زنان و خانواده استان ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان اظهار کر: هدف گذاری آموزش توانمندسازی مهارتی به ۲۷ هزار و ۵۰۰ زن سرپرست خانوار طی پنج سال توسط فنی و حرفهای، بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
وی بیان کرد: برای تبدیل آموزشها به اشتغال باید بین دستگاهها و متولیان اقتصادی با فنی حرفهای ارتباط برقرار شود.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان اضافه کرد: رستههای شغلی که آموزش داده میشود به گونهای باشد که بستر آن در استان وجود داشته باشد.
وی گفت: با توجه به سفرهای نوروزی و افزایش تردد جاده ای با افزایش تصادفات و حوادث جادهای مواجه خواهیم بود.
حمیدی افزود: حدود ۵۰ درصد از فوت شدگان حوادث جاده ای را راکبان موتورسیکلت و عابرین پیاده تشکیل میدهند.
وی خاطرنشان کرد: در کمیسیون ایمنی راهها برای کاهش تلفات و خسارات، تمهیدات ترافیکی لازم و برنامه های فرهنگی و اثرگذار برنامه ریزی شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: از ظرفیت سمنها برای گسترش پویش « نه به تصادف » و فرهنگ سازی رانندگی بر مدار قانون استفاده شود.
حمیدی اضافه کرد: حرمت شکنی در ماه مبارک رمضان بیشتر در اصناف و تفرجگاهها نمود دارد، لذا باید با کارهای ایجابی از آن جلوگیری شود.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان اذعان کرد: مطمئناً اگر دستگاههای متولی و نظارتی به وظایف خود درست عمل نمایند نیازی به ورود انتظامی نخواهد بود.
وی ادامه داد: دستگاههای متولی و صادر کننده مجوزهای کسب و کار از مجاری قانونی خودشان باید فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را در کف جامعه پیاده نمایند.
حمیدی با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای استفاده مسافران از جاذبه های گردشگری استان در عین حفظ ارزشها و شئون اسلامی فراهم شود، گفت: تفرجگاهها متولی خود را دارند که باید علاوه بر آنها توسط فرمانداران بصورت جدی نظارت شوند.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان بیان کرد: در شرایطی هستیم که فرهنگ مردم به ویژه جوانان به واسطه فضای مجازی تغییر کرده است، لذا در کنار جدیتی که برای حفظ فرهنگ غنی ایرانی اسلامی باید داشته باشیم، لازم است مراقبت شود که با برخوردهای سلبی، ناشایست و حساب نشده، آسیب بیشتری ایجاد نکنیم.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)