محمد حمیدی امروز ۱۸ اسفند در جلسه انجمن کتابخانههای عمومی استان با اشاره به سند ملی خواندن و ترویج مطالعه اظهار کرد: تصمیمات و برنامهها باید مطابق با نیاز و سلایق جوان و نوجوان و همگام با فناوری روز باشد، چرا که این نسل، نسل آینده ساز کشور است.
وی افزود: توجه به فناوریهای نوین و نقش آن در امر خواندن و همچنین توجه به تولید محتوا، از ویژگیهای سند ملی خواندن و ترویج مطالعه است.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استاندار گلستان تصریح کرد: تولید محتوای مناسب و اثرگذار در راستای ارزشهای انسانی و اسلامی، مطابق با نیاز روز جامعه و فناوری نوین، نقش بسزایی در ترویج مطالعه خواهد داشت.
حمیدی افزود: نسل جوان در فضایی زیست میکند که به واسطه پیشرفت تکنولوژی، دسترسی به مطالب و محتوا بسیار راحت و سریع شده است.
وی بیان کرد: برخلاف کتاب، منبع و ارزش مطالب و محتوای در فضای مجازی نامشخص بوده و نمی توان به آن تکیه و اعتماد کرد، این نکتهای ست که جوانان باید متوجه باشند.
سرپرست معاونت امنیتی اجتماعی استاندار گلستان گفت: مطمئنا محتوای تولیدی باید برای جوان، نوجوان و قشر دانش آموز، قانع کننده و جذاب باشد.
حمیدی ادامه داد: همه معلمان و فرهنگیان این سند را مطالعه و با خلاقیت در کلاسهای خود اجرایی نمایند و در ایجاد تمایل به مطالعه و کتاب خوانی در دانش آموزان نقش آفرین باشند.
وی با بیان اینکه بخشی از آسیبهای اجتماعی حاصل مطالب و محتوای مضر و نادرست فضای مجازی است که به راحتی در دسترس است، افزود: اگر نسل جوان و نوجوان از مضرات و آسیبهای ناشی از محتوای نادرست و کذب فضای مجازی آگاه شود به مطالعه کتاب روی خواهد آورد.
حمیدی گفت: فرمانداران در اجرای سند ملی خواندن و ترویج مطالعه در سطح شهرستان نظارت داشته باشند.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استاندار گلستان تصریح کرد: حوزههای علمیه جهت تولید محتوای مناسب و اثر گذار با دستگاههای فرهنگی به صورت مستمر در ارتباط باشند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)