روح الله متفکر آزاد امروز پنجشنبه ۲۸ فروردین در آئین اختتامیه دومین جشنواره ملی رسانهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با اشاره به اینکه ما در جامعه ایرانی شاهد اتفاقات متعددی در سایه تحولات سیاسی و اجتماعی هستیم، اظهار کرد: قبل از هر اقدامی باید ظرفیتها را شناسایی کرده و بر اساس آن به حوزههای مختلف وارد شویم.
وی بیکاری را منشا بسیاری از آسیبهای اجتماعی برشمرد و افزود: بیکاری انواع مختلفی نظیر ساختاری، دورهای، فصلی و پنهان دارد که باید دلایل متعدد آن مورد بررسی و تحلیل قرار بگیرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی خانواده پایدار را لازمه جامعه پایدار دانست و اضافه کرد: ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی در بهم ریختگی خانوادگی است و باید بدانیم بدون خانواده سالم نمیتوانیم جامعه سالم داشته باشیم.
متفکر آزاد با بیان اینکه باید با هر اندیشه که خانواده را تضعیف کند، مبارزه کنیم، گفت: قوام و تحکیم خانواده موجب قدرت گرفتن جامعه خواهد شد و همه باید به این اصل مهم توجه کنیم.
وی با تاکید اینکه بسته حقوق فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی افراد را باید در بستر خانواده تعریف کنیم، اضافه کرد: ضعیف شدن نظام خانواده یکی از سنگین ترین ضرباتی که به جوامع در قرن ۲۱ وارد شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر پدر جامعه را به لحاظ اقتصادی تامین کنیم نیازهای مختلف خانواده خود نظیر سفر، تفریح نیاز اقتصادی و فرهنگی خانواده خود را تامین خواهد کرد و اگر پدر خانواده با مشکلات معبشتی دست و پنجه نرم کند مسئولان مجبور میشوند به صورت مصنوعی جای پدر خانواده را پر کنند.
وی با اشاره به اینکه عدم اطمینان از اقتصاد باعث شده مردم سرمایه خود را به جای آنکه صرف سرمایه گذاری و تولید کنند به خرید دلار و طلا اختصاص دهند، گفت: ارزشمند بودن سرمایه گذاری باید برای مردم تبیین شود و علاوه بر آن شرایطی را فراهم کنیم تا مردم با اطمینان سرمایههای پنهان خود را در مسیر سرمایه گذاری و تولید هدایت کنند تا شاهد شکوفایی اقتصادی در جامعه باشیم.
وی با بیان اینکه هر سیاستگذاری اقتصادی نیازمند وحدت ملی سرمایه اجتماعی است تا به سرمنزل مقصود برسد، ادامه داد: اگر بخواهیم به سمت اشتغالهای جدید و کاهش بیکاری پیش برویم باید بدانیم همه مسائل فرهنگی اجتماعی در هم تنیده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)