به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر قالیباف، ظهر جمعه در آئین بزرگداشت شاعر شهیر ترکمن، مختومقلی فراغی اظهار کرد: در این سفر بیش از هر زمان دیگر متوجه ظرفیتهای عظیم گلستان شدم؛ بهویژه ظرفیت نیروی انسانی فرهیخته و انسجام اقوام و مذاهب مختلف که سرمایهای گرانبها برای کشور است.
وی با بیان اینکه در گلستان، تنوع قومی و مذهبی نهتنها چالش نیست، بلکه فرصت و برکتی است که از فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی و بزرگان گذشته به ارث رسیده، افزود: محبت، همزیستی و وحدت اقوام و مذاهب در این استان بهصورت واقعی و دلی وجود دارد.
قالیباف با اشاره به برنامه هفتم توسعه گفت: مهمترین سند امروز کشور برای تحول، برنامه هفتم است که دولت، مجلس و قوه قضائیه به آن متعهد هستند. ما در مجلس تلاش کردهایم این برنامه به دور از اقتصاد دولتی و با تکیه بر توان مردم تدوین شود.
وی ادامه داد: در لایحه بودجه ۱۴۰۴، بودجه استان گلستان ۹۴ درصد افزایش پیدا کرده است؛ اما معتقدم این هم کفایت نمیکند و باید با اصلاح ساختارها و بهرهگیری از ظرفیتهای بومی، تحولی جدی در اقتصاد استان رقم بزنیم.
قالیباف با تأکید بر اینکه یکی از موانع جدی توسعه، قوانین ناکارآمد و دست و پاگیر است، اظهار کرد: متأسفانه بیش از ۱۲ هزار عنوان قانونی وجود دارد که بسیاری از آنها نهتنها کارآمد نیستند بلکه زمینهساز فساد هستند. ما در مجلس دوازدهم تصمیم گرفتهایم این قوانین را پالایش کنیم و آنها را به کمتر از ۵۰ قانون جامع و کاربردی کاهش دهیم.
رئیس مجلس گفت: در استان گلستان همه نوع ظرفیت وجود دارد؛ از زمین حاصلخیز و منابع آبی تا مرزهای تجاری، کشاورزی، گردشگری و نیروی انسانی خلاق. اما آنچه نداریم، ساختاری است که این ظرفیتها را در اختیار مردم قرار دهد. این وظیفه ماست که قوانین و سیاستها را بهگونهای اصلاح کنیم که مردم بتوانند خودشان موتور توسعه باشند.
وی ابراز امیدواری کرد و گفت: امید است با اجرای کامل برنامه هفتم، بتوانیم سال آینده در چنین روزی، دستاوردهای ملموسی از تحول در قانونگذاری و توسعه مردمی را به مردم عرضه کنیم.
منبع : خبرگزاری مهر