این نمایشگاه که در مدرسه استثنایی دین و دانش آمل به نمایش گذاشته شده است، خلاقیتها، ابتکارها و نوآوریهای دانش آموزان مستعد مدارس شهری و روستایی این شهرستان به رقابت و قضاوت داوران این جشنواره قرار گرفت.
مسئول طرح جابربن حیان اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل دوشنبه ۲۲ اردیبهشت به ایسنا، گفت: هدف از اجرای طرح جابربن حیان، پرورش دانش آموز کاوشگر و پژوهشگر است تا بتواند برای مشکلات زندگی به دنبال راه حل مناسب باشد.
بهاره اسماعیل زاده افزود: امسال حدود ۲ هزار دانش آموز بیش از هزار و ۸۴ طرح در محورهای شش گانه این جشنواره ازجمله «طبقه بندی، تحقیق، مدل، نمایش علمی، طراحی ساخت و آزمایش» توانمندیهای فردی و گروهی خود را به نمایش گذاشتند.
وی ادامه داد: این تعداد اثر ارائه شده پس از داوری داوران مجرب جشنواره در نهایت ۱۵۹ اثر به مرحله شهرستانی رسید که در این مرحله نیز ۱۰ اثر برتر جواز حضور درمرحله استانی جشنواره جابربن حیان را کسب کردند.
مسئول طرح جابربن حیان اداره آموزش و پرورش آمل، به اهداف مهم جشنواره دانش آموزان جابربن حیان اشاره کرد و گفت: هدف از اجرای طرح جابربن حیان این است که دانش آموزان مطابق راهکار ۱۵ سند تحول بنیادین پرسشگر، کاوشگر و محقق تربیت شوند و به دنبال پژوهش باشند هدف آموزش و پرورش هم همین است که دانش آموزان به دنبال حل مسئله باشند و با تحقیق، مطالعه و از طریق روش علمی به پاسخ برسند.
اسماعیل زاده، تاکید کرد: دانش آموزان باید برای زندگی آینده آماده باشند و بتوانند مسائل اجتماعی و عاطفی خود را حل کنند.
وی اظهارکرد: همانطور که اینجا در طرح جابربن حیان قابل مشاهده است، مسئلهای مطرح و دانش آموز برای حل مسئله فرضیه طراحی میکند، فرضیه خود را تست و از راههای مختلف به حل مسئله میرسد تا به جواب دست یابد، این اتفاق باید در زندگی واقعی فرد نیز بیفتد.
وی یادآورشد: طرح جابربن حیان موجب مشارکت دانش آموزان در طرحهای پژوهشی میشود تا دانش آموزان به موضوعات علمی تشویق و محقق و پژوهشگر شوند.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)