در این مراسم که رئیس دانشگاه ملی مهارت کشور، رییس دانشگاه مازندران، رئیس دانشکده ملی مهارت مازندران، نماینده مردم شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی و حدود ۲۹۰ استاد و مدرس دو دانشکده ملی مهارت آمل حضور داشتند، از ۳۲ نفر از سرآمدان و استادان بازنشسته این دو واحد آموزشی و مهارتی شهرستان آمل تجلیل شد.
سرپرست آموزشکده ملی مهارت علامه حسن زاده آملی، جمعه ۲۶ اردیبهشت در این آیین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مرتضی مطهری و پاسداشت مقام والای معلم و استاد به جایگاه مهم دانشگاه ملی مهارت پرداخت و گفت: این دانشگاه و فارغالتحصیلان آن نقش مهمی در به حرکت درآوردن چرخ صنعت، اشتغالزایی و کارآفرینی دارند.
قربان قاسمی، با بیان اینکه در این آیین برای نخستین بار از سرآمدان و استادان دو آموزشکده ملی مهارت پسرانه و دختران آمل به صورت متمرکز تجلیل و قدردانی شد، تصریح کرد: جایگاه استادان این دو آموزشکده را نسبت به دیگر مراکز آموزش عالی مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: استادان دانشگاه ملی مهارت باید کار عملی و تجربی کرده باشند تا بتوانند اهداف مورد نظر محقق شود.

وی اهمیت کیفیت و کمیت آموزشی در دانشگاه ملی مهارت را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: تحقق توسعه اقتصاد کشاورزی وصنعتی شهرستان آمل که یکی از قطبهای اصلی صنعت و کشاورزی مازندران محسوب میشود، محور و رویکرد مهارت آموزی به دانشجویان این دانشگاه است.
سرپرست آموزشکده ملی مهارت علامه حسن زاده آملی با اشاره به اینکه خوشبختانه برخی از اقدامات مهمی از جمله راهاندازی رشتههای جدید و مرتبط با واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان انجام شده است، اضافه کرد: در سالهای اخیر ارتباط بسیار خوبی میان این واحد دانشگاهی با واحدهای تولیدی وصنایع بزرگ شهرستان برقرار شده است.
قاسمی بیان کرد: یکی از رویکردهای جدی در برگزاری این همایش، شناساندن ظرفیتهای ایجاد شده درآموزشکدههای ملی مهارت شهرستان آمل به مدیران واحدهای تولیدی وصنعتی شهرستان بوده است.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)