افسانه سادات امیری امروز دوشنبه ۲۹ اردیبهشت در نشست هم اندیشی با مسئولان امور بانوان دستگاه های اجرایی استان گیلان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و در راس آنان، شهید رئیسی، اظهار کرد: آیت الله رئیسی بین مردم و مقام فاصله ای نمی دید و یک خادم در میدان بود.
وی در ادامه به تلاش علمای بزرگ تاریخ اسلام برای زنده نگه داشتن مکتب اهل بیت(ع) اشاره کرد و افزود: یکی از شخصیت های عصر حاضر که در راه ترویج فرهنگ و معارف اهل بیت (ع) گام برداشت، حاج قاسم سلیمانی است؛ ایشان علاوه بر دفاع از حرم و حریم اهل بیت(ع) در عراق و سوریه، زمینه اتحاد بین شیعه و سنی را با ایجاد بستر حضور زائران در کشور عراق فراهم کرد.
مدیر امور بانوان ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه سردار سلیمانی اوج خدمت به اهل بیت(ع) را به نمایش گذاشت، تصریح کرد: حاج قاسم به ما یاد داد که باید با جان و مال و فرزند از حریم اهل بیت(ع) دفاع کرد.
امیری با اشاره به نقش شهدا و ایثارگران در رفع موانع زیارت عتبات عالیات، خاطرنشان کرد: ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات امکانات رفاهی لازم را برای زائران فراهم می کند.
وی از بانوان شاغل در دستگاه ها خواست به عنوان بانوان حرم ساز به ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات کمک کنند و گفت: شاهد حضور کارگران و مهندسان و معماران و هنرمندان ایرانی در فرآیند مرمت و توسعه و نوسازی و بازسازی عتبات هستیم و طی دو دهه اخیر ۱۷۰ پروژه را اجرا کردیم.
مدیر امور بانوان ستاد بازسازی عتبات، شبستان حضرت زهرا(س) در نجف اشرف را یک پروژه عظیم دانست که به اتمام رسیده و بیان کرد: خدمت به اهل بیت(ع) یکی از زمینه های فرج امام زمان(عج) است.
وی اولویت ستاد بازسازی در سال جاری را اتمام پروژه صحن حضرت زینب(س) در کربلای معلی دانست و یادآور شد: این پروژه پیشرفت ۷۵ درصدی دارد و طی دو سال آینده باید آن را تحویل دهیم.
امیری متذکر شد: ایرانیان نقش مهمی در بازسازی حرم مطهر حضرت زینب(س) در سوریه داشتند و امروز نیز باید از این فرصت برای ساخت صحن حضرت در کربلا استفاده کنیم.
مجید دوهندو، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گیلان نیز، با اشاره به نقش اثرگذار بانوان در جامعه، خواستار ورود همه گروه ها و طیف ها و افکار و اقشار به امر توسعه و بازسازی اعتاب مقدسه شد و خاطرنشان کرد: ستاد بازسازی برای همه شهرها و روستاها و جوانان و بانوان و... برنامه دارد.
وی با اشاره به ۱۴ معیار ستاد بازسازی جهت جمع آوری نذورات، اضافه کرد: باید همه ظرفیت ها را پای کار بیاوریم تا در این کار خیر مشارکت کنیم.
رئیس ستاد بازسازی عتبات گیلان، سهم سالانه مردم استان در پرداخت نذورات را ۲۰ هزار تومان دانست و متذکر شد: باید ستاد توسعه و بازسازی عتبات را به مردم معرفی کنیم و لذا به روستاها می رویم تا هر خانه یک شعبه ستاد شود.
دوهندو همه مدارس و دانشگاه ها و ادارات و... را یک ستاد بازسازی دانست و بیان کرد: با توجه به جمعیت دو و نیم میلیون نفری گیلان، تعهد سالانه استان ۵۶ میلیارد تومان است که ظرفیت سه برابر شدن را دارد.
انتهای پیام
منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)