حسن رزاقی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران امروز درباره کاهش ضایعات مرکبات مازندران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در استان مازندران، اظهار کرد: گرمادرمانی مرکبات شیوهای برای کاهش ضایعات این محصول محسوب میشود.
وی افزود: گرمادرمانی شیوهای در انبارداری مرکبات است که قارچها را از بین میبرد.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: البته موضوع مهم در گرمادرمانی این است که باید محصول مرکبات دمای استاندارد و مدت زمان کوتاه قرار گیرد و اقدامات لازم برای ضدعفونی انجام شود.
رزاقی با اعلام اینکه گرمادرمانی شیوه پیشگیرانهای برای جلوگیری از ضایعات مرکبات است، اضافه کرد: دمای آب در این روش بسیار مهم است که کار حرفهای و تخصصی است.
وی یادآور شد: این روش توسط سورتینگداران طی سالهای اخیر اتجام میشود که اگر با رعایت شیوه اصولی و علمی و توجه به بحث دمای آب باشد تاثیر قابل توجه در کاهش ضایعات میوه داشته باشد.
به گزارش فارس، بهرهگیری از شیوه نسبتا جدید گرمادهی در سورتینگها، ضایعات مرکبات را تاحد قابل توجهی کاهش داده و همچنین ماندگاری مرکبات پس از برداشت را تا پایان فصل بهار افزایش میدهد.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/ج
منبع : خبرگزاری فارس