به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، مسعود احمدی حاجی درباره میزان جوجهریزی و تولید گوشت سفید در مازندران گفت: دیماه امسال ۱۱ میلیون و ۵۰۳ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی استان مازندران انجام شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: ۳ میلیون و ۳۴۵ هزار و ۸۳۰ قطعه از جوجهریزیهای انجام شده در یکماه اخیر از نژاد آرین، ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار و ۹۵۰ قطعه از نژاد آپلاس، ۴ میلیون و ۸۲۱ هزار و ۹۹۵ قطعه از نژاد راس و ۹۹۴ هزار و ۲۹۰ قطعه از نژاد کاب بود.
احمدیحاجی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۴۶ میلیون و ۹۵۳ هزار و ۹۳۳ قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۳۰ میلیون و ۷۳۱ هزار و ۴۴۳ قطعه، جوجهریزی در مزارع مرغ گوشتی را ۱۱ میلیون و ۵۰۳ هزار و ۶۵ قطعه و جوجهریزی مزاع مرغ مادر گوشتی استان را ۱۶۶ هزار و ۳۸۰ قطعه اعلام کرد.
وی گفت: پیشبینی میشود با این تعداد جوجهریزی، ۲۱ هزار و ۱۷۷ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
پایان پیام/۸۶۰۳۵/غ
منبع : خبرگزاری فارس