موسی مقیمی معاون حفاظت و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ منطقه ساری در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با اشاره به اینکه در بحث حفاظت از جنگلها، نیروهای حفاظتی داریم که به عنوان مجری جنگلها فعال که جنگلبانان در واقع ضابط خاص قضایی هستند، اظهار کرد: در کنار نیروی جنگلبان، حدود یکهزار و ۲۰۰ نیروی حفاظتی شرکت داریم که در بحث حفاظت مشارکت دارند که یکی از مشکلات ضابط نبودن این نیروها است.
معاون حفاظت و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ منطقه ساری بیان کرد: پیگیریهایی در ارتباط با ضابط قضایی شدن این نیروها صورت گرفته ولی تاکنون مشکل حل نشد.
مقیمی با تاکید بر اینکه با ضابط شدن جنگلبانان مشکلات و دغدغهها کمتر میشود، خاطرنشان کرد: پیگیریهای مختلفی صورت گرفته اما این موضوع هنوز اتفاق نیفتاده است.
وی با اعلام اینکه سرانه نیروهای خفاظتی جنگل کافی است، اما پراکنش خوبی ندارد، تصریح کرد: این موضوع یکی از مسائل است که در پراکنش نیروی حفاظتی در مناطق مختلف استان مناسب نیست.
معاون حفاظت و آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ منطقه ساری اظهار کرد: برخی افراد شغل خود را بحث قاچاق قرار دادند و باتوجه به بالا بودن قیمت چوب خیلی از افراد بحث قاچاق چوب را بهعنوان راحتترین راه درآمد انتخاب کردند، ولی باید گفت این درآمد، درآمد مشروعی نیست.
مقیمی اضافه کرد: افرادی که قاچاق را شغل خود قرار دادند و موجب تخریب جنگل میشوند و تبعات بالایی به همراه دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه بخشی از جنگلهای ما درگیر آفات، امراض و بیماریهای گیاهی است،گفت: با قراردادی که مبارزه با آفات را داریم پیگیری میکنیم باید بتوانیم آفاتی که حالت تهاجمی دارند، بتوانیم کنترل کنیم.
پایان پیام/۸۶۰۳۴/م
منبع : خبرگزاری فارس