به گزارش خبرنگار مهر، حیدر داودیان ظهز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران گفت: در سال ۱۴۰۳ با پیگیریهای انجام شده توسط واحد حقوقی شرکت آب منطقهای مازندران و تلاش همکاران در ادارات منابع آب سراسر استان، حدود ۳۳۰ هزار متر مربع از عرصههای تصرف شده در بستر رودخانهها و نهرهای طبیعی مازندران رفع تصرف شد.
داوودیان اظهار کرد: در سال گذشته ۲۲۳ پرونده مربوط به رفع تصرف حریم و بستر رودخانههای مازندران با همکاری دستگاه قضائی و نیروی انتظامی به مرحله اجرای حکم رسید و در مجموع ۳۲۰ هزار و ۹۷۴ متر مربع از بستر رودخانهها و نهرهای مازندران که به تصرف اشخاص در آمده بود بازپسگیری شد.
وی با بیان اینکه بخش عمده آزادسازیهای انجام شده در سال ۱۴۰۳ مربوط به نیمه دوم سال بود، افزود: در نیمه نخست سال گذشته ۷۸ هزار و ۶۰۰ متر مربع از زمینهای تصرف شده در بستر مجاری آبی مازندران آزادسازی شده بود و در نیمه دوم سال با پیگیریهای مستمر همکاران و همراهی دستگاه قضائی و نیروی انتظامی، بیش از ۲۴۲ هزار متر مربع دیگر آزادسازی شد که مجموع آزادسازیهای انجام شده از این عرصهها را به حدود ۳۳ هکتار رساند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای مازندران خاطرنشان کرد: تلاش برای رفع تصرف بستر رودخانهها و نهرهای طبیعی در مازندران به طور مستمر و در طول سال ادامه دارد. در همین راستا نیز در حال حاضر ۳۵۴ پرونده مرتبط در حال پیگیری و بررسی است که تلاش میشود با همکاری دستگاه قضائی به سرانجام برسد.
داوودیان افزود: شرکت آب منطقهای مازندران بر حسب وظیفه و در راستای اجرای قانون توزیع عادلانه آب، به استناد تبصره ۴ ماده ۲ این قانون با هرگونه دخل و تصرف بستر و حریم رودخانهها به طور جدی برخورد خواهد کرد و در صورت مشاهده موارد تخلف، پس از ابلاغ اخطاریه قانونی توسط کارشناسان مدیریت منابع آب شهرستانها به متخلفان و با پیگیریهای به عمل آمده، محدوده تصرف شده رفع تصرف شده و اعیانیهای ایجاد در بستر و حریم قلع و قمع میشود.
وی با اشاره به همکاری دستگاه قضا در برخورد با متخلفان و بازپسگیری زمینهای تصرف شده، خاطرنشان کرد: همکاران ما برای حفظ بستر و حریم رودخانهها در مقابل سودجویان از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد و با متخلفان قاطعانه طبق قانون برخورد میشود.
داوودیان تصریح کرد: همه شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلفاتی از قبیل برداشت شن و ماسه از بستر رودخانهها و سواحل یا هرگونه دخل و تصرف دیگری حریم و بستر رودخانهها موضوع را از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۹۱۰۰ به شرکت آب منطقهای مازندران اطلاع دهند تا بلافاصله برای پیگیری اقدام شود و در صیانت از این منابع آبی سهیم باشند.
منبع : خبرگزاری مهر